10 olulist õppetundi karjääri kohta

Jutud mere ääres I Foto: https://flic.kr/p/pB5UTe

Ühel hiljutisel sünnipäeval tekkis mul tuttavaga väga huvitav vestlus. Rääkisime tema ülikooliõpingutest ning ta küsis minu arvamust selle kohta, millise spetsialiseerumise ta oma erialal valima peaks. See on väga hea küsimus, sest tekib dilemma – kas valida selline tee, mis hingele rohkem meeldiks või minna teadlikult seda rada, kus liigub rohkem raha?

Paraku on ikka nii, et valik kipub kalduma suurema raha poole. Jääb vaid loota, et ühel hetkel ei jõua kätte see aeg, kus tekib kahetsus, sest valitud suurema rahaga eriala ei paku piisavalt rahuldust. Sellest vestlusest tulenevalt panin kirja 10 õppetundi, mida elu jooksul enda jaoks õppinud olen ja jagan ka teiega.

Algis Liblik

Algis Liblik on endine TV3 müügidirektor. Pärast meediavaldkonnast lahkumist 2015. aastal töötas ta tudengitele majutust pakkuva kinnisvaraettevõtte 1Home Baltikumi tegevjuhina. Hetkel on ta FranklinCovey Eesti konsultant ning samal ajal peab ta motivatsiooniteemalist blogi makeit.ee. Algis kirjutab Edasile isikliku arengu põhitõdede, motivatsiooni, eesmärkide seadmise ja juhtimise teemadel. Loe artikleid (16)