Podcast “Comedy Guy with Louis Zezeran”

Arusaadavalt tehakse Eestis eelkõige eestikeelseid podcaste ehk taskuhäälingu saateid. Siiski on ka mõned ingliskeelsed. Üks neist vähestest on Comedy Guy with Louis Zezeran. Praeguseks on jõutud kuuenda saateni.

Louis Zezeran I Foto: Silver Raidla

Louis Zezeran on paljudele tuttav nimi. See särav Austraalia aksendiga inglise keelt kõnelev mees on üks Comedy Estonia asutajatest. Tal on oluline roll Eesti stand-up skene arendamisel ja suve keskel alguse saanud vestlussari lubabki heita pilku selle maailma telgitagustesse, laiendedes vestlust ka loomeinimeste tegemistele üldisemalt. Juttu tuleb organisatoorsetest väljakutsetest, loomeprotsessist, turundusest ja paljust muust. Kuulaja jaoks on aga saate tõeliseks väärtuseks ilmselt koomikute paremini tundma õppimine – need pisarateni naerma ajavad naljad on raske töö tulemus. Pole see sugugi nii, et naljad muudkui varukast tulevad. Podcast Comedy Guy with Louis Zezeran aitab seda mõista.

Austraaliast pärit, nüüd Eestit koduks pidav Louis Zezeran on Comedy Estonia üks asutajatest ja tegevjuht. Ta korraldab üritusi ja manageerib Standup Estonia artiste.

Kuldar Kullasepp

Kuldar Kullasepp on meedia, kommunikatsiooni ja turunduse maailmas tegutsenud üle 15 aasta. Oma esimese podcastiga alustas enam kui seitse aastat tagasi, ta on töötanud ka Raadio 2 ja Energy FM heaks. Täna produtseerib ja juhib turundus- ja ettevõtlussaadet Idea360 ning on võtnud Eesti podcastide arendamise südameasjaks, tuues neist parimad palad ka Edasi lugejateni. Loe artikleid (17)