Tööpakkumine: müügi- ja turunduse väljakutse. Elu võimalus!

Otsime oma meeskonda nutikat ja võimekat müügi-, turundus- ja klienditeeninduse professionaali. Sobival kandidaadil on ette näidata saavutused nimetatud valdkondades. Töö iseloom on vabadust ja vastutust pakkuv. Pingutav. Pakume võimalust aidata kaasa ja olla osa ägeda ettevõtte ehitamisest peaaegu nullist. Meeskond on väike, aga inspireeriv ja usaldusväärne.

Edasi on ajakirjanduse startup ettevõte, meie eesmärk on luua Eesti parim ajakiri. Kui otsid uut innustavat väljakutset oma ellu (kasulik olemise tunnet) ja kui sulle läheb kvaliteetse ajakirjanduse käekäik korda, siis see pakkumine võib olla Sulle.

Edasi eesmärkide ja senise käekäigu kohta saab täpsemalt lugeda: Mis on Edasi?

Peamised tööülesanded:

  • reklaamitoodete arendamine, analüütika ja reklaamimüük
  • kliendisuhete süsteemi loomine ja igapäevane haldus
  • turundustegevuste (sh sotsiaalmeedia) planeerimine ja elluviimine

Legend räägib, et kui Steve Jobs 1983. aastal Pepsi juhti ja presidenti John Sculleyt Apple’i juhiks käis palkamas, küsinud ta: «Kas sa tahad elu lõpuni jääda suhkruvett müüma või tahad tulla minuga ja maailma muuta?» Sculley, tol hetkel üks USA tuntumaid tippjuhte, otsustaski selle väikese arvutifirma kasuks.

Kui see võrdlus Sind ei hirmutanud ega pannud muigama, usud endasse ja näed, et Edasil on potentsiaali, siis julgustan Sind saatma oma CV’d ja motivatsioonikirja, milles palun lühidalt selgitada oma kandideerimise põhjusi ning tegureid, mis toetavad Sinu väga hästi hakkama saamist nende ülesannetega konkreetselt meediaäris ja Edasis.

Ootame avaldusi aadressil janeck.uibo@edasi.org kuni 2.juulini. Kandidaatide konfidentsiaalsus on garanteeritud.

p.s. Kui tead kedagi, keda see väljakutse võiks tõsiselt kõnetada, siis olen tänulik, kui selle info temani toimetad. Aitäh.

Kohtumiseni,

Janeck Uibo, Edasi.org asutaja ja peatoimetaja