Suur ööbimisgiid. Kadri Kroon: elamusrohked majutuskohad Eesti saartel. 20 omanäolist kohta

Elamusrohked majutuskohad Eesti saartel.

Tihti on peale töönädalat selline tunne, et tahaks linnast ära, aga kuhu? Kadri Kroon on kokku pannud valiku kahekümnest stiilsest ja omanäolisest majutuskohast Eesti saartel, kus puhkuseveetmine kas kahe- või kambakesi osutub kindlasti unustamatuks elamuseks.

Hotellid ja spaad on enamusel küllap mitmeid kordi läbi käidud. Uusi avastusi on inimesed kuidagi vähe altid tegema, kes meist tahaks puhkuse ajal kogeda ebamugavusi või nõukaaegseid kogemusi taas läbi elada. Talumajutused kipuvad olema ajahambast puretud või vägagi omapärase maitsega sisustatud. Nii juhtubki, et minnakse jälle samasse juba käidud kohta, soovi uut avastada justkui polegi. Tegelikult on Eestimaa tõelisi pärleid täis, lihtsalt info neist liigub vaevaliselt ja need, kes pidevalt külalistest pungil, ei soovigi end eriti reklaamida. Soovitan Saaremaal, Hiiumaal, Muhus ja Ruhnus leiduvad stiilsed ja omanäolised majutuskohad, kõigis neis on maitsekas sisekujundus ning pakutakse igasugu kõrvalteenuseid ja mis põhiline, just nemad on saarte visiitkaardiks. Head avastamist!

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (115)