Repliik. Valner Valme: vaktsiin mõjub!

Vaktsiini oodati nagu jõuluvana, aga seda poleks osanud kõige heausksem lapski oodata, mis imerohuga õigupoolest tegemist on.

Vaevalt sai kuulus Vaktsiin varba Eesti ukse vahele, kui meile kingiti muinasjutuline talveilm. EKRE sunniti taanduma valitsusest ehk “huijarite kambast”. Ratas, kes näis olevat oma hinge kuradile müünud (ainult et sel juhul saadakse Kuradilt tavaliselt midagi head vastu ka, aga mida sai Ratas?), andis lõpuks siiski rooli käest. Piirangud Tallinnas ja Ida-Virumaal hakkavad tasapisi leevenema, saab lõpuks sööma minna! Kõik lapsed saavad kooli! Trump on läinud! Joala kuju on Viljandist kadunud!

Joala sellisel kujul tekitas hirmu ja kõhedust. Inimesed ei saanud sambast purskuvate Joala laulude saatel mittekäidavas kohas käia ega öösel magada ning Seederist ja ko’st oli see sellisena muidugi jube idee, ja konkurss oli farss, aga mis tuleb asemele? Mina soovitaks ansamblit Naised Köögis. Igal juhul on tõestatud, et Vaktsiin mõjub isegi halvale kunstile.

Aga mis seal ikka, tiksume edasi. Varsti me ei mäleta, mis see Tre Raadio oli? Uuno Raadio pojapoeg? Duo Raadio poeg? Quattro Raadio isa?

Mis järgmiseks? Keskerakond on tegelikult täitsa mõnusad vandid? Kõik see rahajama…, noh, rahaga on alati jama. Isamaa tõmbab normaalseks tagasi? Või siis… Uku Suviste saab Eurovisioonile?

Vaktsiinil võivad olla ettearvamatud tagajärjed.

Valner Valme

Valner Valme on kultuurikriitik. Edasi kultuuritoimetaja, elektroonilise muusika saate "Lift" (IDA Raadio) juht. Loe artikleid (245)