Suur ööbimisgiid. Kadri Kroon: 20 põnevat majutust Läänemaal, Pärnumaal ja Harjumaal

20 põnevat majutust Lääne-, Pärnu- ja Harjumaal.

Kadri Kroon jätkab põnevate ööbimiskohtade tutvustamist. Seekord on ta kokku pannud põhjaliku valiku kahekümnest omanäolisest majutuskohast Läänemaal, Pärnumaal ja Harjumaal. Võta kas suvest viimast või plaani mõnus sügispuhkus koos seenemetsa külastusega. Kaugel see talvgi enam on, aastaringselt lahti olevad kohad pakuvad unustamatut idülli kesk lumevalgeid välju. Elamuslikke paiku avastamiseks jagub kahele, aga paljud on sobilikud just suuremale sõpruskonnale.

Lääne- ja Pärnumaa on puhkekohtadena teada-tuntud, olen sealt üles otsinud ööbimis- ja puhkevõimalused enamasti väljaspool linnu. Paar ülistiilset linnamajutust on ka listi haaratud. Üllatusena leidub Tallinna vahetus läheduses tõelisi looduskeskseid pärle. Head avastamist!

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (118)