Cannes Lions parimad reklaamid: Volkswagen Tiguan. Horses Laugh

Autode reklaamimine läbi kauni maastikul kulgemise ja naeratava perekonna on muutunud tänaseks hetkeks liiga eeldatavaks. Hobuse jõulises olemuses ja korskavas naerus on jõudu, mis paneb ka patoloogilise reklaamivihkaja kindlasti hetkeks ekraani vaatama. Kas järgneb kauni rantšo reklaam, või tulevad mängu muud muhedad loodustooted?

Milline seos on hobujõul ja autol, teab vast igaüks. Antud reklaam ei paiska seda esimese hooga letti, pigem on see üks alateadlikest seostest, mida tarbija kogeb. Omal olulisel moel väljendab see reklaam tegelikult inimlikke iseloomujooni. Mängu tuleb naabri kadedus, kes aia taga muigab ja “juhuslikult” aega surnuks lööb, samal hetkel, kui sina kõigest hingest suure käruga manööverdad ja meelerahu säilitada üritad.

“Naer on terviseks”, võiks öelda rõõmustades. Naaberlik õelus on tegelikult omane vaid inimestele, võiks öelda kurvema noodiga. “Kes viimasena naerab, naerab paremini,” ütleb Volkswagen Tiguani omanik.

Klipp: Volkswagen Tiguan Horses Laugh
Klient: VOLKSWAGEN AG
Teostaja: GRABARZ & PARTNER

Auhinnad:
Cannes Lions 2017
Silver – Film – Cars & Automotive Products & Services
Bronze – Film Craft – Direction

Koostöös loovfestivali Cannes Lions Eesti ametliku esindajaga Northern Lights Grouptutvustab Edasi igal reedel maailma kõige tuntuma ja hinnatuma reklaamikonkursi tähelepanuväärsemaid töid.

Kädi Kaasikmäe

Kädi Kaasikmäe on vabakutseline copywriter. Loe artikleid (8)