Edasi tellimiskampaania: “Naudi läbimõeldud tekste”

Hea lugeja! Kui sa veel ei ole Edasi paberajakirja tellija, siis nüüd on uus ja hea võimalus.

Mis on Edasi? Edasi on innustav ja hariv ajakiri, mis on mõeldud kõikidele inimestele sõltumata nende sotsiaalsetest tunnustest, ühendavaks lüliks on uudishimu elu vastu. Hakates Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad ka teha head – aidata luua ja muuta tugevamaks väljaanne, mis on Eestis puudu. Viimase, hetkel müügil oleva paberajakirja suvenumbriga saab tutvuda siin, varasemate numbritega saad tutvuda siinLoe ka Edasi lugejate, kaasautorite ja toetajate kommentaare. Kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Tee Edasi ka enda mõtteks!

TELLIMA

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi paberajakiri ja naudi lugemist”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.08.2024–30.08.2024
  4. Kampaania pakkumine: Kõik kampaaniaperioodil Edasi paberajakirja tellijad osalevad auhindade loosimises.
  5. Kampaania kingitused: Kõikide tellijate vahel loosime 15 Edasi kirjastuse poolt välja antud raamatut, lisaks saab iga võitja kaasa Edasi paberjakirja juubelinumbri esikaane kujundusega riidest koti. Raamatud on autori autogrammiga, valikus on Tõnu Õnnepalu, Romet Vaino ja Peeter Koppeli artiklikogu, iga raamatut on 5tk. Soovi korral saab auhinnaks valida ka Edasi novellikogu.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Kingituste loosimine ja kättesaamine:
    1. Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja võitjatega võetakse ühendust meili teel.
    2. Kingituse saamise eelduseks on tähtajaks tasutud aastatellimus (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 30. august k.a).
    3. Kingituse saab kätte Edasi toimetusest septembrikuu jooksul tööpäeviti kell 9–17. Edasi asub Worklandi koostöötamiskeskuses (aadressil Tartu mnt 82, Tallinn), oma tulekust palume igaks juhuks anda ette teada meili teel hello@edasi.org
  8. Uute tellijate postkasti jõuab esimene paberajakiri septembri teises pooles. Selleks peab tellimus olema vormistatud hiljemalt 30. augustiks.
  9. NB! Paberajakirja tellimus ei sisalda veebitellimust. Kõikide tellimisvõimalustega saab tutvuda siin: Hakka tellijaks
  10. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palume pöörduda: hello@edasi.org