Valner Valme plaadisoovitused: 7 plaati, millel on erinevad iseloomud

Foto: Shutterstock

Kuna müra on linnas niigi palju, siis valikus on plaadid, kus on palju meloodiaid, mahla ja maitset. Õhumüüjad ütleksid selle kohta: lisaväärtus!

Bullion – “Affection” (Ghostly International)

Nullindate lõpus ja kümnendate algul eksperimentaalelektroonikat loonud inglise produtsent Nathan Jenkins ehk Bullion on liikunud sealtpeale pikkade hüpetega kristallselge popi poole ja värskel albumil “Affection” on ta sinna kohale jõudnud. Mäletatavasti pakkus Bullion 17 aastat tagasi esimest korda kõneainet “Pet Sounds” plaadiga, kus ta mashup’is kokku J Dilla ja Beach Boysi, minu lemmikuks temalt on jäänud aga tricky chillout-album “You Drive Me To Plastic” (2011). Pop-läbilöök ja uus folgilik suund tuli albumiga “Loop The Loop” aastal 2016, “Affectioniga”, ma arvan, nüüd ta sõidab. Nüüd ta sõidab täiega üles. Meenutab veits seda romantilist, aga kiiksuga retropoppi, mida teeb Animal Collective’i liige Panda Bear – kes siin plaadil ka kaasa teeb; lisaks Carly-Rae Jepsen ja Charlotte Adigery. 

Valner Valme

Valner Valme on kultuurikriitik. Edasi kultuuritoimetaja, elektroonilise muusika saate "Lift" (IDA Raadio) juht. Loe artikleid (238)