Vestlussaade “1STAGE”Gameboy Tetris: “Minu supervõime on see, et mulle ei meeldi vaielda”

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks Pavel Botšarov ehk Gameboy Tetris – üks omanäolisemaid muusikuid Eestis. Samurail ei ole eesmärke, tal on teekond. Gameboy ütleb, et ta teeb muusikat lihtsalt protsessi pärast ja ta tõesti armastab seda. Aga milline nägi välja noore poisi teekond üheks populaarseimaks Eesti muusikuks?

Mõtteid vestlusest:

  • Ma arvan, et iga inimene on suuteline kõike ise tegema ja muutma. Ta on oma elu peremees.
  • Minu supervõime on see, et mulle ei meeldi vaielda. Mul pole seda asja, et pean kindlasti oma vaatenurga teise inimese pea sisse lööma. On üks asi, mis kõlab hästi lihtsalt, aga mida on väga raske teha: proovi ennast panna teise inimese asemele – mida sina tunneksid ja teeksid. See kõlab lihtsalt, aga seda on raske teha, ja kui sellest aru saad, siis sa võib-olla ei vaidle nii palju.
  • Ma teen muusikat lihtsalt protsessi pärast, ma armastan seda. Lihtsalt teen, see on minu asi, millega ma tegelen. Ei kujuta ette, et teeksin elus midagi muud. Ma ei võta projekte millegi tõttu – võtan projekti sellepärast, et see on minu jaoks huvitav projekt. Samuti ma ei soovi, et oleksin teinud miskit kunagi teistmoodi, sest siis ma ei istuks praegu siin.
  • Alati on vaja riskida, alati on vaja teha seda, mida ei oska ja pole kunagi teinud. Need raskused teevad sind tugevaks. Alati on vaja proovida ja viia end mugavustsoonist välja.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.