Kadri Kroon: Hispaania mullidraama mitmes vaatuses

Corpinnat põhisõnum on keskendumine igas põlluharimise ja veinitootmise faasis kvaliteedile ja loodussäästlikusele. Foto: corpinnat.com

Täitsa uskumatu, aga septembris õnnestus üle hulga aja taas veinireisile minna, seekord Katalooniasse. Üks reisi kõrghetki oli Hispaania tipp-mullitootja Gramona külastamine. Gramona on tõeline teerajaja ja tahab oma gastronoomiliste jookidega veiniinimeste hinge pugeda.

Suured versus väiksed

Suures Hispaania cava-tootjate peres on juba tükk aega omavahelised suhted sassis olnud ja emotsioonid pinna peal käärinud. Cava DO apellatsioon on alates 1972. aastast kõvasti kasvanud. 2/3 kogu cava‘st tarbivad välismaised kliendid, tootmismahud ulatuvad 250 miljoni pudelini aastas.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (108)