Kaidi Laur: kui sa ei tea, mis on oluline sulle, muutub kogu maailma mõttetus oluliseks

Hygge! I Foto: Björn Falkevik, Flickr

Mul on praegu selline periood, kus kõik laguneb. Mentaalselt kui ka füüsiliselt. Lisaks sellele, et pliit kukkus sisse, tuli täna laps mind üllatama nõudepesumasina olulisima nupu ja vedruga, siis lõin uue külmkapiukse sedasi kinni, niiet plastmassijupp lendas juustule. Õnneks, mitte kuule. Esimene reaktsioon oli: “What the f*ck?”

Täiskasvanu üks rõõmudest on, et iga aastaga hakkad sa vähem hoolima. Sest sa tead, et need inimesed, kelle arvamusele sa kunagi elu hinna panid, sinu elus enam ei figureeri. Mõnedest hülgamistest on saanud suur kergendusohe “phew-et-ta-mind-tookord-ei-tahtnud-või-sellest-asja-ei-saanud!” Täiskasvanuks saamine annab elutarkuse valida, millest tõeliselt hoolida.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)