Vestlussaade “1STAGE”Evelin Võigemast: “Probleemide puudumine iseenesest ongi juba probleem”

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks armastatud näitlejanna, kes harjunud lavalaudadel etendama erinevaid rolle. Vahel naljakaid, vahel kurbasid. Milliseid rolle aga on vaja kanda päriselus ning kuidas nendega toime tulla? Teie ees on soe ja südamlik vestlus Evelin Võigemastiga! Head vaatamist!

Mõtteid vestlusest:

  • Ma ei tea mitte midagi. Ma tõesti ei taha siin esineda nagu mingisugune guru. Et “mina olen naine, kellel on kõik vastused”. Ei ole! Üldse ei ole, ja mul on õnneks endal need inimesed olemas, kelle poole selliste küsimuste, hala ja pisaratega minna. Ainus, millest saan rääkida, on minu oma kogemused.
  • Mida see siis tähendab, et teen iseendaga rahu või olen iseendaga rahul? Eelkõige tähendab see otsavaatamist oma iseloomuomadustele, mida me nii-öelda heaks ja õilsaks ei pea, aga mis on meis kõigis olemas.
  • Probleemide puudumine iseenesest ongi juba probleem. Kui sul ei ole paarisuhtes probleeme, siis see on probleem. Sest kui sa ei hakka juba suhte alguses probleemide lahendamisega tegelema, siis sa ei õpigi neid lahendama. Sul on neid väikseid probleeme vaja, et need ära lahendada, et hiljem suurte probleemidega hakkama saada. Aga kui oled suhtes natukene seda tüüpi, kes tahab, et tüli ei tõuseks, ja mõtled, et siin pigistan silma kinni, siis sa ei saa neid õppetunde.
  • Minu soovitus inimestele on see: julge olla haavatav ning ära ehita endale liiga kõva koorikut ümber. See nõuab julgust, kindlasti saab niimoodi haiget. Aga mulle tundub, et niimoodi on elu värvid, lõhnad ja maitsed palju tugevamad.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.