Mart Kase: kuidas hoida kokku

Foto: Teele Kase

Kõik märgid näitavad, et sel talvel hakkavad eestlased räigelt kokku hoidma. Kahjuks ma ei mõtle küünarnukitunnet ega teiste mõistmist. Ma mõtlen seda, et bensiini- ja elektrihinnad lähevad nii kalliks, et üldine hinnatõus rabab jalust. Järgnevat postitust palun kohati võtta huumoriga või irooniana.

Üldiselt arvatakse, et igapäevaelus säästmine on ainult vanema generatsiooni teema, aga kahtlen selles sügavalt. Ka noored peavad oma elukorraldust muutma, kui raha lihtsalt ei ole. Tegelikult on natuke kummastav, et Eestis pole praegu eetris tõsieluseriaali “Kuidas hoida kokku”. Inimese harjumuste muutmisega saab säästa väga palju raha, loomulikult ka keskkonda ja tervist, ning tegelikult on need kolm teemat tihedalt omavahel seotud.

Mart Kase

Mart Kase elab Valgamaal Karula vallas Kaagjärve külas ning kasvatab oma talus kitsi. Mart on eelnevalt pealinnas töötanud nii teatris kui reklaamiagentuuris, nüüd lihtsalt vajas elu uut väljakutset. Mart kirjutab Edasile, kuidas paistab Eesti elu väljaspool Tallinnat. Mardi taluelust räägib blogi www.metsikelu.ee/blogi. Loe artikleid (151)