Edasi kuulutab välja novellikonkursi

Illustratsioon: Shutterstock.

Ajakiri Edasi kuulutas oma 5. sünnipäeval 21. septembril välja novellikonkursi, millest hiljem sünnib ka raamat. Konkursile on oodatud värsked, varem ilmumata ilukirjanduslikud jutud, milles ühe läbiva joonena võiks joosta läbi inimese suhe loodusega, veel parem, kui linnainimese suhe linnaloodusega.

Saadetud lugude puhul hindame julget loomingulist lähenemist, isikupärast väljenduslaadi ja värskeid mõtteid. Parimad palad ilmuvad Edasi novellikogumikus ja/või Edasi veebi- või paberajakirjas. Parimatele ulatatakse rahalised auhinnad, ajakirjas Edasi ilmumise eest saab honorari.

Oodatud on nii professionaalsete kirjanike looming kui debüüdid ja ka muude elualade esindajate sulelend.

Parimad valib žürii koosseisus Susan Luitsalu, Karl Martin Sinijärv ja Valner Valme.

Konkursile ootame novelle 2021. aasta lõpuni. Žürii hindab lugusid kuu jooksul ja kuulutab tulemused välja 1. veebruaril 2022 veebiaadressil Edasi.org. Valituks osutunud jutte palume mujal ilma Edasi toimetuse nõusolekuta mitte avaldada, ükski konkursile laekunud töö ei tohiks ilmuda enne 2. veebruari 2022.

Novellid palume saata DOC-failidena manuses aadressile valner.valme@edasi.org.

***

Edasi novellikonkurssi toetaja on mööblisalong VEPSÄLÄINEN.

Tallinna BoConcept Vepsäläineni kauplus ühendab Taani BoConcepti valiku paremiku disainiklassikaga, mida esindab Vepsäläinen. Urbanistlikule luksusele keskendunud BoConcepti filosoofia on luua tooteid, mis sobivad hästi kokku omavahel ja erinevate ruumidega. Kaupluse müüjad on pädevad andma nõu, kuidas sobitada just teie koju BoConcepti diivanid, söögilauad, vaibad ning teised erinevad modifitseeritavad mööbliesemed. Poes on saadaval ka Vepsäläineni kvaliteetne kollektsioon. Tere tulemast ostma sisustustooteid!