Kuhu edasi & Kuidas edasi

Need on küsimused, mida küsime iseendalt, kodustelt ja töökaaslastelt, nii plindris olles kui rõõmsalt reisiplaane tehes. Need on meie elu suured küsimused, mis juhivad meid igapäevastes väikestes olmesituatsioonides.

Kus on Edasi 1, 3, 5 või 10 aasta pärast?

Kõike ei tasu ülitäpselt planeerida, sest öeldakse – sel ajal, kui inimesed plaane teevad, jumalad naeravad. Küll aga teame, et tahame teha toodet, mis on kasulik ja põnev. Ideid, kuidas lugejate päevi rõõmsamaks muuta, on mitu. Ajakiri on oma arengus tänaseks jõudnud punkti, kus tuleb muutuda järjest professionaalsemaks ja seda ka majandamise mõttes.

3 võimalust, kuidas saad aidata luua müravaba sisu

Hea lugeja! Kui leiad, et seni nähtus on potentsiaali ja see vastab piisavalt ka Sinu ootustele kvaliteetsest ajakirjast, saad näidata oma meelsust ja meie püüdlustele rahaliselt kaasa aidata tehes ühe kolmest valikust:

  • põnev või kasulik artikkel – 0,99€
  • püsimakse – 9€
  • ühekordne toetus – 99€.

Soovi korral võid ise otsustada muu summa kasuks, oleme tänulikud iga toetusavalduse eest. Sinu võimuses on väga praktiliselt aidata kaasa, et Edasi sisu oleks põnev ja keskkond puhas. Maksemooduli leiab artiklite alt. Tasu maksmine on vabatahtlik. Edasi on Sulle endiselt ka tasuta kättesaadav. Aitäh, et loed.

  • Kasulik või põnev artikkel – 0,99 €

Nupule “Mobiilmakse 0,99 €” vajutades sooritatakse makse koheselt ja summa lisatakse Sinu mobiiltelefoni arvele. Makse sooritamiseks ei ole vaja teha kontot, alla laadida rakendust ega lisada krediitkaardi andmeid. Tele2 ja Elisa klientidel on võimalik teha makse ühe vajutusega, Telia klientidel on vaja teha ühekordne SMS tuvastus.

Tuvastamiseks peab sisestama oma telefoninumbri ja SMS-i teel saadetava kinnituskoodi. See on samasugune protsess nagu paljudel teistel rakendustel.

Eksimuse korral raha tagasi. Kuna tegemist on Eesti meediamaastikul uue teenusega, võib esineda kogemata tehtud makseid. Selle välistamiseks pakume võimalust küsida meilt pärast makse sooritamist 24 tunni jooksul raha tagasi. Seda valikut saab kasutada kuni kolm korda kalendrikuu jooksul. Kogemata tehtud makse tagasivõtmiseks on viide maksemooduli juures. Makseteenust pakub maksekeskkond Zlick Ltd.

  • Püsimakse 9€ ja ühekordne 99€

Valides nupu “Püsimakse 9€” või “Ühekordne 99€” avaneb autentimise järel eeltäidetud maksekorraldus. Sobiv lahendus igakuise või aastase “tellimuse” korral.

Edasi meeskond tänab kõiki seniseid lugejaid ja tervitab uusi. Tagasiside Edasile on oodatud hello@edasi.org

Vähem müra, parem lugemiskogemus!

Loe Edasi kohta lähemalt:
Kontseptsioon: Hüüdja hääl kõrbes
Miks on Edasit vaja? Mitte säutse ja pressiteateid, vaid inimlikku juttu

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (259)