Kadri Kroon: Frida In The Nature ehk Iisraeli köögi parimad palad Tõstamaa metsade vahel

Foto: Kadri Kroon.

Pärnust umbes pooletunnise autosõidu kaugusel on Võhma talus pesa pununud koroona tõttu Austraaliast Eestisse naasnud abielupaar. 2020. aasta maikuus koroonapakku tulemine osutus hoopis pikemaks paikseks jäämiseks. Viiese Eliase jaoks on siin ideaalne kasvukeskkond. Nende uues kodukandis on vaid mõned üksikud majapidamised, lõputult metsa ja kruusateid, teeviitadeks lehmad ja puud. Tõstamaa pakub puhta looduse idülli, siin on täielik eraldatus ja rahu ei häiri miski. Suur kontrast võrreldes Melbourne’iga, kus pere varem elas.

Artikkel on esmalt ilmunud Edasi paberajakirja juubelinumbris, mis on saadaval suuremates lehekioskites. Kõiki seniseid pabernumbreid saab osta ka digiajakirjana.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (106)