Kõik tellijad võidavad: osale paberajakirja tellimiskampaanias “Vähem müra, parem elu”

Osale Edasi paberajakirja juubelinumbri tellimiskampaanias “Vähem müra, parem elu”. Kõik tellijad võidavad Sileni vaikuseruumi kasutusaega. Septembris ilmuv ajakiri on Edasi juubelinumber – kümnes! See on sümboolne ja ilus hetk meie tee- ja seltskonnaga liitumiseks. Tere tulemast tellijaks!

Mis on Edasi? Edasi pakub alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud ja kallutamata tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat ajakirja. Sellist, mille sisu ja väljanägemine pakuvad naudingut ning tahtmist seda alles hoida. Tutvu väljaande viimase numbriga, mis on saadaval jaevõrgus ja e-raamatuna. Kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. 

Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab (vt lähemalt artikli all), et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootusele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks.

Edasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Edasi asutaja ja peatoimetaja on meediavaldkonna kogemusega tippjuht Janeck Uibo ja toimetusse kuuluvad Valner Valme, Silvia Pärmann, Egle Taklai. Edasi soovib olla Eesti parim kvaliteetajakiri – üldhuvi ja vaimsete huvide kandja. Kirjutame erinevatel teemadel, ühiskonnaelust igapäevase eluoluni. Päris elust ja päris inimestest. Edasi on värske, uue laine meedialoome eestvedaja suurte meediamajade kõrval. Edasi alustas tegevust 2016. aasta sügisel (“Hüüdja hääl kõrbes?”) ja septembris saab väljaanne 5-aastaseks.

Kui kaalud, kas hakata tellijaks, siis võid mõelda ka nii, et Edasi püsitellimuse vormistamine on osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan?

Kokkuvõttes: hakates Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga ning teisalt saad teha head – aidata kaasa luua väljaanne, mis on Eestis puudu. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis. Tee Edasi ka enda mõtteks!

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Vähem müra, parem elu”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 01.08.2021–20.08.2021
  4. Kampaania pakkumine: Telli Edasi paberajakiri ja iga tellija saab Sileni vaikuseruumi kasutusaega 1 (üks) tund.
  5. Kampaania auhinnad:
    1. Peaauhinnaks on Sileni vaikuseruumi kasutusaeg – võidavad kõik tellijad: kõik paberajakirja tellijad saavad Sileni vaikuseruumi kasutusaega 1h.
      1. Vaikusekabiinid hakkavad asuma avalikus ruumis Tallinnas (kohvikud) ja teenus hakkab toimima alates septembrist 2021. Rohkem infot Sileni vaikuseruumide kohta saab lugeda silenbooking.com. Täpsem info tellijatele saadetakse emaili teel peale kampaania lõppemist.
    2. Lisaauhinnad – 2 komplekti:
      1. Edasi kinkekomplekt, mis sisaldab kõiki seni ilmunud 9 ajakirja ja Edasi riidest kotti “Eksklusiiv”.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Auhinna kättesaamine:
    1. Auhinna saamisel lähevad arvesse tähtajaks tasutud tellimused (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 20. august k.a.).
    2. Kõikide tellijatega võetakse peale kampaania lõppemist meili teel ühendust ja antakse teada, kuidas nad oma auhinna kätte saavad.
    3. Auhind tuleb ära kasutada 2021. aasta lõpuks.
    4. Lisaauhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  8. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

***

LINK TELLIMISKESKUSESSE

***