Kaidi Laur: see, millise tundega raha “ära annad”, sellise tundega pead seda ka teenima

Foto: OMGFacts

Tead, millal sa mõistad, et teed liiga palju tööd? Siis, kui sa oled kuri. Siis, kui sa teenid nii suure hoolega midagi, mida sul pole aega kulutada. Siis, kui sa käratad laste peale, sest nad mängivad (liiga) rõõmsalt. Siis, kui avastad end kassapidaja peale karjumas, sest kohuke läks lindil lömmi. Jaa, siis, kui oled enda peale vihane, sest sul pole iseenda jaoks aega.

Inimesed süüdistavad kõiges raha. Aga raha pole halb, vaid inimesed, kes teevad halbasid tegusid (rahaga). Kui sa mediteeriksid raha teemal, siis kogeksid, et rahal on lõbus energia. Raha on küllus, võimalused, vabadus ja naudingud. Kus sa loed välja ihnuse? Ahnuse? Võimu? Või ebavõrdsuse? Raha on vahend. Inimesed on ihned ja ahned.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)