Kadri Kroon: kõik, mida peaksid teadma uutest suvistest veeäärsetest söögikohtadest

Pärnu rannas avatava POKO kokk tuleb Haabneemes asuvast OKO-st ja seega meenutab kogu menüü OKO-s pakutavat. Foto: POKO Rannarestorani Facebooki konto.

Väljaspool Tallinna käib aktiivne sebimine, et suvehooajaks uued põnevad kohad uksed lahti jõuaks teha. Rannikuäärseid ja suvekuurortide söögi-, joogi- ja ööbimiskohti tuleb juurde nagu seeni pärast vihma. Restorani- ja hotellipidajad ju haistavad, et sellest suvest tuleb tõeline pidu, nagu ikka pärast tormi paistab päike eredamalt. Toidu ja suve nautimise võimalused veekogu ääres saavad lõpuks mereriigi vääriliseks. Ei teagi, kuhu suunas esimesena tormata.

Alljärgnevalt heidame pilgu kohtadele, mis võiksid kindlasti suveplaanidesse mahtuda: põhjarannik, Tartu, Pärnu, Hiiumaa, Haapsalu, Saaremaa, Võrtsjärv.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (106)