Eesti uued maahotellid tõotavad luksuslikku suvepuhkust ka Eestis

Tõstamaa Meierei ja külaliskorterite omanikud võivad jäädagi üles lugema põhjuseid, miks vähetuntud suvituskohta sõita: lauged Pärnumaa mererannad Sepamaast Matsirannani, metsikud mustika- ja seenemetsad, teatriprojektid Pootsi Veinimõisas ja Tõstamaa mõisas, gurmeetoit Tõstamaalt jalutuskäigu kaugusel Meremaa vastavatud sadama restos on vaid killuke neist. Foto: Tõstamaa Meierei.

Kui seni on Eestis maal puhkamine tähendanud luksuslikku ja kallist mõisapuhkust või siis skaala teises otsas asuvat üsna askeetlikku elu, astuvad sel suvel uksed avavad kaks uut maahotelli täitma sinna vahele jäävat hiiglaslikku tühimikku. Lisaks peab laienemisplaane eelmisel aastal esimese loodusvilla avanud Maidla Nature Resort, mis pakub praegu hedonistlikku luksust keset loodust vaid ühes kahekohalises majakeses.

Eestlaste glamping‘u-lembust on kinnitanud ka möödunud aastal ÖÖD Hötelsi nime all turule tulnud peegelmajade “hotelli”-kett, mis pakub kõigi võimalustega majakesi Eesti puutumata looduse rüpes ja kuhu peab praegu broneeringu juba väga pikalt ette tegema.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (260)