Edasi tellimiskampaania: Naudi puhkust

Osale Edasi paberajakirja tellimiskampaanias ja võid võita nädalase Kia Sorento PHEV kasutusõiguse. Lisaks loosime tellijate vahel 2 Edasi kinkekomplekti.

Mis on Edasi? Edasi pakub alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud ja kallutamata tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat ajakirja. Sellist, mille sisu ja väljanägemine pakuvad naudingut ning tahtmist seda alles hoida. Tutvu väljaande viimase numbriga, mis on saadaval jaevõrgus ja e-raamatuna. Kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. 

Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab (vt lähemalt artikli all), et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootusele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks.

Edasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Edasi asutaja ja peatoimetaja on meediavaldkonna kogemusega tippjuht Janeck Uibo ja toimetusse kuuluvad Valner Valme, Silvia Pärmann, Egle Taklai. Edasi soovib olla Eesti parim kvaliteetajakiri – üldhuvi ja vaimsete huvide kandja. Kirjutame erinevatel teemadel, ühiskonnaelust igapäevase eluoluni. Päris elust ja päris inimestest. Edasi on värske, uue laine meedialoome eestvedaja suurte meediamajade kõrval. Edasi alustas tegevust 2016. aasta sügisel (“Hüüdja hääl kõrbes?”) ja septembris saab väljaanne 5-aastaseks.

Kui kaalud, kas hakata tellijaks, siis võid mõelda ka nii, et Edasi püsitellimuse vormistamine on osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan?

Kokkuvõttes: hakates Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga ning teisalt saad teha head – aidata kaasa luua väljaanne, mis on Eestis puudu. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis.

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi ja naudi puhkust!”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.05.2021–20.05.2021
  4. Kampaania pakkumine: Telli aastaks (4 numbrit kokku 39.60€) Edasi paberajakiri ja osaled peaauhinna loosimises.
  5. Kampaania auhinnad:
    1. Peaauhind: Kia Sorento PHEV (plug-in hybrid electric vehicle ehk pistikhübriid) kasutusõigus üheks nädalaks.
    2. Lisaauhinnad:
      1. Edasi kinkekomplekt, mis sisaldab kõiki seni ilmunud ajakirju ja Edasi riidest kotti “Eksklusiiv”;
      2. Edasi kinkekomplekt, mis sisaldab kõiki seni Edasi raamatusarjas “Iga tekst on lugemist väärt” ilmunud kolme raamatut ning mais ilmuvat uut raamatut – Ilmar Raagi esseekogu. Kõik raamatud on autori autogrammiga.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Auhindade loosimine:
    1. Peaauhinna loosimisel lähevad arvesse tähtajaks tasutud aastatellimused summas 39.60 (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 20. mai k.a.).
    2. Lisaauhindade loosimisel osalevad püsimaksekorraldusega tellimused.
    3. Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
    4. Peaauhinna Kia Sorento PHEV kasutusõigus (1 nädal) kehtib kuni juuli lõpuni.
  8. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

Kuidas lugejad Edasi brändi tajuvad? (Allikas: Eesti Meediabrändid 2020 ülevaade, Emor)

  • “Edasi.org tugevuseks on eristumine teistest väljaannetest. 
  • Ajakiri on hariv ja vastab sellisena lugejate huvidele.
  • Lugejate arvates erineb Edasi peavoolust ja on eristuv teistest meediakanalitest.
  • Vanuseliselt pakub Edasi.org huvi kõigile vanuserühmadele, kuid kõige kõrgemal kohal on Edasi võrreldes muude meediabrändidega noorte sihtrühmas.
  • Edasi on ühtviisi tugev nii kõrgharidusega vastajate sihtrühmas, aga ka põhiharidusega vastajate hulgas. Võib eeldada, et Edasi pakub huvi ka gümnaasiuminoortele.
  • Auditooriumi segmentidest on Edasi kõige tugevam hoolijate sihtrühmas – need on inimesed, keda iseloomustab rahulik elu, vaimsete väärtuste ja teadmiste hindamine.
  • Edasi.org valisid oma lemmikute hulka need vastajad, kelle ülejäänud lemmikud olid valdavalt rahvusringhäälingu kanalid.” 

Mida ütleksid oma sõbrale, kes pole Edasist midagi kuulnud, miks ta seda ajakirja lugeda võiks? 

  • “Sellepärast, et Edasi on kirjutatud oma peaga mõtlevate inimeste poolt oma peaga mõtlevatele inimestele.” /Kaijo Kuusing, Hawaii Expressi asutaja/
  • “Ajakiri tundus vägagi tuumakas. Arvan, et nii umbes neli-viis korda rohkem sisu kui “tavalises eesti ajakirjas”, mis see ka poleks. Üldmulje: väga suureks plussiks on autorite koosseis. On nii tuntud kirjutajaid kui üllatajaid. Jätab soliidse ja usaldusväärse, aga mitte igava mulje.” /Tõnu Õnnepalu, kirjanik, Edasi kaasautor/
  • “Mulle avaldab muljet selle väljaande võimekus tuua lugejateni just need teemad, mis eristuvad väga selgesti igapäevastest uudisteportaalides ja päevalehtedes ilmuvatest. Artiklid on väga erinevatest valdkondadest, kuid ometi on nad paeluvad kõigile, olenemata erialast ja huvidest.” /Kadi Kibbermann, Edasi 1. tellimiskampaania võitja/
  • “Me elame maailmas, kus me kõik kannatame info ülekülluse all. Palju sellest infost on ka ebausaldusväärne. Antud ajas ja ruumis hindan järjest enam aeglast ajakirjandust, mis ei konkureeri klikkidele ega pretendeeri avaldamise kiirusele. Kui ingliskeelses maailmas on selleks Spectator, The Economist või The New Yorker, siis ajakiri Edasi on seda eestikeelset tühimikku täitmas.” /Viljar Arakas, ettevõtja, Edasi lugeja ja toetaja/

Loe lisaks:

  • Mille poolest Edasi Eesti ajakirjandusmaastikul eristub ja kellele on Edasi mõeldud? Asutaja ja peatoimetaja Janeck Uibo ajakirja 4. sünnipäeval: 3 küsimust, mida on aastate jooksul enim küsitud
  • Tunned huvi varasemate numbrite vastu? Kõiki ilmunud ajakirju, mida jaevõrgust enam ei saa, on võimalik osta Edasi toimetusest (lisandub saatmiskulu pakiautomaati 2.50€ Eesti piires). Huvi korral saatke kiri hello@edasi.org ja andke teada, millist numbrit/numbreid soovite ning saatmiseks pakiautomaadi asukoht ja mobiiltelefoni number. Saadame teile makseinfo ja peale tasumist ajakirja(d) pakiautomaati.
  • Rohkem edasi kohta: Mis on Edasi?

Vaata pakkumist: Edasi paberajakiri 2-aastane