Kadri Tuisk, Clanbeat: kuidas juhtida millenniale?

Millennial

Ma olen millennial. Minu meeskond on millennialid. Aga see ei tee meid kuidagi eriliseks. Meie põlvkonnast on saanud suurima osakaaluga grupp tänasel tööjõuturul. 80-90ndatel sündinud noored on saanud suureks ja iseseisvaks ning nende pealekasvuga koos tuleb paratamatult aktsepteerida uute väärtuste ja harjumuste jõudmist töökeskkonda. Kindlasti on ettevõtteid, kuhu see protsess pole veel jõudnud, kuid neid jääb aasta-aastalt üha vähemaks. Millennialid on siin, et jääda.

Kirest inimeste sisemaailma vastu olen põhjalikult uurinud, milline on millennialite elufilosoofia, mis neid sütitab, ning kuidas “muukida lahti” nende sisemine potentsiaal. Tööpositsiooni taga oleva inimese märkamine ja tunnustamine ei ole kunagi varem olnud niivõrd oluline. Siin on ka millennialite mõistmise võti – nad on tugevalt seotud nn suurema pildiga. Töökoht on tihti vaid üks peatus teekonnal parema ja suurema “minani”.

Kadri Tuisk

Kadri Tuisk on inimkeskse disaini entusiast ehk hingelt teenuste disainer ning töötajate arengule suunatud üks ühele vestluste start-upi Clanbeat kaasasutaja. Loe artikleid (1)