Fotolugu: lai valik mudeleid ja värvitoone!

Ostke autosid, uusi autosid! Valik lai - kõik mudelid ja värvitoonid otse platsilt! Foto: Toomas Kengsepp.

Ühel hommikul pärast korralikku lumesadu kontori aknast välja kiigates vaatas õuest vastu rõõmus rivi müügiootel valgekihvu.

Olukord tõi muige suunurka. Tegemist on nimelt ühe tuntud automüüja laoplatsiga – tundus pisut koomiline olukord sõbralikuks tögamiseks. Korraks ilmutas ennast ka päike, mis võimaldas saada pildile nii valguse kui varjud. Sujuvad, looduse loodud vormid ja pehmed üleminekud ning olukorra koomilisus kutsusid nähtut jäädvustama ja koos kergelt humoorika, väljamõeldud, kuid tõsiloolisena tunduva reklaamtekstiga ka laiemale ringile jagama.

Toomas Kengsepp on hobifotograaf, kellel peavad fotoaparaat ja fotokott kogu aeg kaasas olema, teisiti lihtsalt ei saa – kunagi ei tea ju, mis huvitavale nähtusele, vaatele jne satud! Kengsepa jaoks on fotoharrastus väga hea võimalus tööst lõõgastumiseks. Seda on võimalik ka kergesti ühildada teiste hobiliste tegevustega, olgu siis kas või kalapüük – kui kala ei võta, siis kalamees ka ei võta (vastupidiselt levinud arusaamisele), vaid teeb statiiviga või statiivita pilti ja ikka on päev korda läinud!

Tavaliselt on Kengsepa pilk suunatud pigem loodusele ja looduses toimuvale. Eelkõige meeldib maastik, meremaastik, öömaastik, aga ka lihtsalt loodus – loomad, taimed jne.