Susan Luitsalu: pensionärist sirgub troll

Foto: Shutterstock.

Küberkiusamise vastased kampaaniad on seni olnud suunatud lastele ja noortele. Mida rohkem aga täiskasvanud sotsiaalmeedias askeldavad, seda selgemaks saab, et sellist kampaaniat on vaja isegi… Su vanaemale ehk?

Minu Facebooki profiil on täiesti avalik, sest esiteks ei postita ma sinna midagi eriti privaatset ja teiseks on kinnine profiil niikuinii täielik illusioon. Kui tahad olla 100% kindel, et võõrad silmad su seina ei näeks, on ainuke variant panna oma postituste seadeks “Only me” – nähtav ainult iseendale. Loe siis, kommenteeri ja naudi, pane like või kiida naerumärgiga oma imetabast huumorisoont – keegi ei saa teada ega hakka kohvinurgas sosistama, et kae nartsissisti, laigib ja südameb iseenda postitusi.

Susan Luitsalu

Susan Luitsalu on kirjanik, teletegija, hedonist ja maadeuurija. Tema elu ja karakterite märkamist on tunnustanud nii lugejaid kui kriitikud. Teda on auhinnatud ka Aasta kirjanik 2020 tiitliga. Susan kirjutab oma kolumnides linnaelust, sellest, kuidas tema elu näeb ja mis tähelepanu tõmbab. Loe artikleid (18)