Kaidi Laur: kuidas tülidega toime tulla?

Seekord tahan kirjutada tülidest ja meie võimest või võimetusest nendega toime tulla. Arvan, et teraapiateõpingud ning erinevad vaimsed praktikad on teinud minust üle keskmise parema tülide maharahustaja või väljatulija, aga ikka vahel avastan end keset emotsionaalsete tunnete, valusate sõnade ning tegude tornaadosid.

Kasvasin üles peres, kus konfliktid nn magati välja. Õhtul oli tüli, aga hommikul käitusid kõik, nagu midagi poleks olnud. Lapsena oli see üsna segane ja keeruline lugu, sest maailm tundub siis niigi uus ning tundmatu ja, kui keegi ei seleta, mis toimus-toimub, miks kõik need sõnad, emotsioonid, siis see tekitab suurt mõistmatust ja tõrjutust. Olen nii mitmegi “hea” uskumuse ning halva harjumuse sellest käitumisviisist omandanud, millega tänapäeval kurja vaeva näen.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)