Katrin Kuldma: luksusbrändide kliente võib nimetada metseenideks

Muhu Couture'i kleit Caramel ja mantel Bean. Foto: Amanjeda

Katrin Kuldma on üks Eesti hinnatumaid moedisainereid, kelle kaubamärk Amanjeda ja nii meeste- kui naistekollektsioonid püüavad pilke ka piiri taga. Tema pärandikultuuri väärustav tikanditega kollektsioon Amanjeda Muhu Couture aga on sellest aastast esindatud ka Eesti Rahva Muuseumi kogus.

Kohtume Katrin Kuldmaga Tallinnas Maakri kvartalis Ultima Thule Galeriis, mida tema bränd Amanjeda jagab veel mitmete kõrge kvaliteediga Eesti disaini- ja elustiilibrändidega. Läbi kahe korruse kulgev ca 600 ruutmeetril laotuv ruum on Katrin Kuldma kujundatud. Põhjamaiselt minimalistlikku ja sooja keskkonda võib julgelt nimetada moodsaks kontseptsioonigaleriiks, siit leiab klient ühtselt kõrge tasemega disaini ja teenuseid – rõivast kodusisustuseni, kunstivalikust väärt raamatuni, reisiteenusest kultuurisündmuseni. Uuel aastal avab AMANJEDA by Katrin Kuldma moemaja siin ka oma Meistrite Kooli.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (260)