Huumor. Ebareaalsed juhtumised Eesti Vabariigis!

Vahendame portaali Lugejakiri.ee uudiseid elust Eesti Vabariigis.

EBAREAALNE! Pikakari rannas talisupelnud mees unustas sellest sotsiaalmeedias teada anda

Täna ennelõunal leidis Tallinnas asuvas Pikakari rannas aset šokeeriv vahejuhtum, kus talisuplusega tegelenud tallinlane Kaido (39) unustas teha sellest sotsiaalmeediasse postituse. Hetkel viibivad Pikakari rannas kriminaaluurijad ja Eesti Kohtuekspertiisi eksperdid, kes püüavad välja selgitada juhtumi kõiki asjaolusid.

Reageeriti suurte jõududega

„Häirekeskus sai ärevakstegeva kõne täna kella 11 paiku,“ kommenteeris Politsei-ja Piirivalveameti pressiesindaja.

„Meile helistanud kodanik teatas, et käis hommikupoolikul koos oma lähituttavaga Tallinnas Pikakari rannas talisuplemas, kuid ei leidnud ka tund aega hiljem lähituttava sotsiaalmeedia kontodelt sellest mitte ühtegi postitust,“ sõnas pressiesindaja.

„Loomulikult võtsime antud kõnetväga tõsiselt, sest tegemist ju on väga raske rikkumisega. Pärast kõnet kontrollisid politseiametnikud ka isiklikult antud isiku sotsiaalmeediakontosid ning tõepoolest ei leitud sealt ühtegi rida teksti ega ka ühtegi pilti, mis oleks viidanud, et Kaido tegeles tol hommikupoolikult Pikakari rannas talisuplusega,“ märkis PPA pressiesindaja.

„Reageerisime koheselt suurte jõududega ning hetkel saan öelda ainult niipalju, et kohapeal on kinni peetud 39-aastane Eesti kodanik Kaido, kes kinnipidamisel vastupanu ei osutanud.“

Unustas lihtsalt

Sündmuspaika saabunud reporteril õnnestus saada kommentaari ka kinnipeetud Kaidolt. „Ma ei tea, mis juhtus, ma tõesti ei tea,“ ütles ta politseiautos istudes ja pabereid täites. „Ma olen alati, rõhutan, ALATI, teinud vähemalt paar-kolm postitust, et näete, käisin jälle talisuplemas ja pange laike ja nii edasi aga seekord lihtsalt ununes,“ kommenteeris Kaido juhtunut.

„Olen siin juba politseametnike käest vabandust palunud ja öelnud, et seda ei juhtu enam kunagi. Ma palun ka Eesti rahva ja kõigi oma sotsiaalmeediasõprade ees vabandust – mul on siiralt kahju, et taoline asi üldse aset leidis,“ sõnas ta.

Politsei-ja Piirivalveameti pressiesindaja sõnul on Kaido võetud esialgu 48 tunniks vahi alla, kuni on selgunud kõik juhtunu asjaolud.

FOTO! Toompeal nõuavad sajad naised, et Kalle Laanet ka nende meestelt abielu kohta küsiks

Täna hommikul kogunesid Toompeale riigikogu ette sajad naised, kes nõudsid, et riigikogulane Kalle Laanet helistaks ka nende meestele ja uuriks abielu kohta. Naisi inspireeris kohale tulema eilne riigikogu istung, kus peale Kalle Laaneti küsimust Siim Pohlakule viimane murdus ning tegi riigikogu ees oma naisele abieluettepaneku.

Oleks varem seda teadnud

„Oh jummel, kus ma valasin eile pisaraid riigikogu ülekande ees,“ meenutab üks tänastest kohaletulnutest, 37-aastane Liis. „Ma olen oma tohlakale teinud vihjeid juba aastaid aga see ei saa ikka midagi aru ja ostab mulle järjest uusi kodumasinaid,“ kurdab Liis.

„Eile õhtul saingi ma aru, et olen asjale lähenenud täiesti vale nurga alt – kui ikka vihjamine ei aita, siis tuleb Kalle Laanet ja aitab,“ loodab Liis nüüd Laaneti kõne peale.

Kalle Laanet on hetkel naiste hulgas nõutud mees – kas tõesti omab ta imevõimeid? Foto: Lugejakiri.ee

Laanetile tulnud tuhandeid kirju

„Olen kursis jah toimuvaga,“ märkis riigikogulane Kalle Laanet. „Asi hakkas tegelikult pihta juba eile õhtul – telefon oli kogu aeg punane ja postkast umbes,“ kirjeldas Laanet eilseid sündmusi.

„No kes need helistajad ikka muud olid kui naised, kes tahtsid, et ma nende meestelt ka uuriks abielu staatuse kohta. Sekka ka mõni mees, kes ähvardas maha lüüa kui selle jutuga nende juurde tulen,“ naeris Laanet.

„Eks ma siis pean nüüd vaikselt vaatama hakkama, võib-olla tõesti olen valinud vale karjääri ja peaksin näiteks hoopis abiellusundijana töötama,“ lisas Laanet.

Valitsus: Cleveron ei saa 30 miljonit laenu enne, kui on selge, kuidas parteid toetatakse

Vabariigi valitsus andis teada, et Kredexilt uue pakiautomaadivõrgu jaoks 30 miljoni eurost laenu küsinud Cleveron ei saa seda enne, kui laenutaotluses on selgelt lahti kirjutatud, kuidas kavatsetakse toetada valitsusparteisid. Cleveron sai esmaspäeval oma taotlusele eitava vastuse, nüüd on ka selge, miks.

Pole riiklikult oluline projekt veel

„Selleks, et Cleveroni pakiautomaatide võrgustiku plaan muutuks riiklikult oluliseks projektiks, on vaja omanikel ikka pisut pingutada,“ märkis majandusminister Taavi Aas.

„Näiteks Porto Franco omanikud on aastaid pingutanud, et valitsusparteid oleksid ilusti toidetud ning seetõttu ka nende 40 miljoni eurone laenutaotlus valitsuses ilusti läbi ka läks,“ sõnas Aas.

„Me täiesti mõistame, et Cleveron püüab Eesti elu paremaks teha aga ainuüksi heast tahtest ei piisa – süsteemi tuleb pisut ka õlitada,“ sõnas majandusminister Aas.

Valitsus andis juhised

„Täna saan öelda seda, et Kredexilt laenu saamiseks vajalikust kaheksast punktist oli Cleveronil läbitud kaks esimest – sisse antud laenutaotlus koos kõigi vajalike dokumentidega ning saadud ka Kredexilt kinnitus, et kõik dokumendid nõuetele vastavad,“ märkis Aas.

„Kuid kolmanda punkti juures tekkis meil valitsuses kohe probleem – nimelt polnud laenutaotluses sõnagi sellest, mismoodi ning kui suurte summadega kavatseb Cleveron toetada valitsusparteisid,“ kommenteeris Aas.

„Loomulikult jätsime me seetõttu ka kinnitamata, et tegemist on riiklikult olulise projektiga ning palusime viia laenutaotlusesse sisse vastavad muudatused,“ selgitas Aas.

„Kui see taotlus tuleb nüüd tagasi täpsete valitsusparteidele minevate summadega, siis projekt ka meie heakskiidu ja laenu saab,“ lubab majandusminister Taavi Aas.

Lugejakiri.ee

Lugejakiri on Eesti kõige usaldusväärsem ja tõsiseltvõetavam uudisteallikas. Loe artikleid (20)