Kristjan Peäske: järgmise kümnendi äri võti on hea teenindus. Elamusepakkuja muutlik teekond

Krtistjan Peäske ja Kadri Kroon Lores. Foto: Iris Kivisalu.

Istume kahekesi restoranivaldkonna sariettevõtjatena Lores, joome teed ja arutame Kristjan Peäskega tema teekonna üle toidu- ja joogimaastikul. Tema kaks restorani on mõlemad sel karmil koroonatalvel sulgumas. Kristjan on uskumatu power’i ja positiivsusega suutnud palju korda saata, ent ees ootab hulk põnevaid muutusi, millest osad on tingitud koroona-ajast, ent teised on arengu loomulikuks jätkuks. Kuidas üks mees koos partneri ja ühtse tiimiga kõike seda jõuab, seejuures ise energiat teistele edasi kiirgab, on äärmiselt õpetlik kuulda ja kõrva taha panna. Muutused on elu edasiviiv jõud, areng puhas rõõm ja rahulolu põhjus.

Oled pärit Väike-Lähtrust, aga isa poolt saarlane? Saarlane on selline visa, töökas, südikas… Ma ise olen ema poolt saarlane ja selle üle ääretult uhke.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (108)