Anett: “Morning After”. Uut Eesti muusikat

Anett. Foto: Getter Kuusmaa

Novembris avaldas laulukirjutaja Anett oma esimese täispika albumi “Morning After”, mis mõtestab ja peegeldab lauljatari eneseleidmise protsessi ja on viinud Aneti loomingu stiililiselt sammu võrra järgmisesse suunda – modernse R&B poole. Alates tänasest on albumi muusika saadaval ka vinüülil ja ühtlasi avaldas lauljatar muusikavideo singlile “Never Want to Leave”, mis on pühendatud Võsule ning võtab autentsete kaadritega kokku kogu albumi loomise aasta.

Aneti “Morning After” esitluskontserdi pääsmed olid ka Edasi tellimiskampaania kingituseks, kuid hetke olukorda arvestades on esialgselt 29. detsembril toimuma pidanud kontsert edasi lükatud ja toimub 14. mail 2021 Alexela Kontserdimajas. Kõik ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval. Piletid on müügil Piletilevis.

Anett: “Vaatamata sellele aastale ja kõigile katsumustele, mis sellega kaasa on tulnud, jääb minu jaoks siiski kõige positiivsemas ja ilusamas võtmes kõlama – elu esimene täispikk album ja vinüül. Mul on nii hea meel, et minu värske muusika on jõudnud nii ilusasse ja tähendusrikkasse vormi, nagu seda on vinüülplaat. Seda albumit kirjutades ja tehes on kandnud mind seinast seina tunded ja mõtted, nii isiklikust kui välisest eluilust ja -valust, mis on leidnud tee plaadile. Ma loodan, et see jõuab, eriti nüüd, jõulude eel, paljude muusikaarmastajate vinüülikogusse ja kõrvu.

Loole “Never Want to Leave” täna ilmunud “koduvideo” on vinüülplaadile ilus järg, mis kannab väga märgiliselt hetki minu albumi valmimise aastast ja sellega seotud inimestest. Ma loodan, et iga vaataja tunneb end veel lähemal olevat minu jaoks meeldejäävale protsessile, ja albumi loomisele – see on minu jaoks väga oluline.”

Kuula “Morning After” albumit Spotifys:

Vinüülplaadid on müügil poodides üle Eesti – Rahva Raamat, Apollo, Terminal, Biit, Lasering jt plaadipoed. Aneti ametlikust veebipoest on võimalik tellida ka signeeritud vinüüle.