Susan Luitsalu: heterofoobia

Kui keegi neist kaabuga meestest ei soiuks ikka ja jälle homode teemadel, poleks ma eluski hakanud mõtlema, et oot, tõesti, nad maksavad makse, aga täispaketti juriidilisi õigusi ei saa. Mis mõttes?! Foto: Shutterstock.

Poliitikas käib meil viimasel ajal täiesti uskumatu plärtsumine. Tatti lendab kahte lehte sellise hooga, et kui seal kuskil vahel oleks endiselt Savisaar, oleks tema kurikuulsatel vihmavarjutüdrukutel käed-jalad küll tööd täis.

Kui jääda uskuma teatud vanemaid meesterahvaid, peaks kõige rohkem kartma mingeid müstilisi salakavalaid homosid. Vähemalt niimoodi räägitakse, et homod trügivat heterode magamistubadesse, luba küsimata. Peida oma Dormeo Ortopedic, sest nad hüppavad sellel vedrud katki! Kuskilt on mingil tabamatul hetkel välja ilmunud ka termin “homopropaganda”, mis Google’isse kirjutades annab tervelt 170 000 vastet.

Susan Luitsalu

Susan Luitsalu on kirjanik, teletegija, hedonist ja maadeuurija. Tema elu ja karakterite märkamist on tunnustanud nii lugejaid kui kriitikud. Teda on auhinnatud ka Aasta kirjanik 2020 tiitliga. Susan kirjutab oma kolumnides linnaelust, sellest, kuidas tema elu näeb ja mis tähelepanu tõmbab. Loe artikleid (18)