Vaata aga vaata: sünnipäevakuu pakkumine!

September on ajakirja Edasi sünnipäevakuu ja sel puhul on meil oma olemasolevatele ja uutele lugejatele üks tore pakkumine: meie fännidel on nüüd suurepärane võimalus omandada kõik seni ilmunud Edasi paberajakirja numbrid sõbrahinnaga kokku 49€! Tegemist on limiteeritud pakkumisega, sest varem ilmunud numbreid on piiratud koguses.

Ära pikalt mõtle, luba endale üks emotsionaalne ost ja too kunst tuppa! Edasi paberajakirja sisukad artiklid muudavad järjest pimenevad sügisõhtud põnevamaks, lisaks hiilgab ajakiri välise iluga! Kui soovid, võid Edasi esikaane vabalt panna ka seinale! 🙂 Ühtlasi võib ports ajakirju osutuda originaalseks külakostiks heale sõbrale, kui soovid teda üllatada kasuliku ja meeldejääva kingitusega.

NB! *Edasi paberväljaannet on ilmunud 6 ajakirja. Pakkumine sisaldab aga 7 ajakirja. Kuidas nii? Juhime tähelepanu, et viimane number (Sügis 2020) on müügis 2 esikaanega, mis mõlemad kuuluvad ka käesolevasse pakkumisse.

Tavahind sellel pakkumisel on 99€, varasemad numbrid on üksiknumbrina saadaval Edasi toimetuses 16€ / ajakiri.

Sisututvustus: Edasi Suvi 2019, Edasi Sügis 2019, Edasi Talv 2019, Edasi Kevad 2020, Edasi Suvi 2020, Edasi Sügis 2020.

Kuidas tellida:

  • Saada kiri aadressile hello@edasi.org ja anna teada, mitut komplekti ning millisesse pakiautomaati saada soovid (lisa enda mobiiltelefoni number, seda on vaja paki saatmiseks).
  • Edasi kinnitab kauba olemasolul tellimuse ning edastab makseinfo. Palume makse sooritada max 3 päeva jooksul, hilisemal tasumisel ei saa Edasi garanteerida kauba olemasolu.
  • Kaup saadetakse kliendi soovitud pakiautomaati (riigisisene tellimus), hinnale lisandub saatmiskulu 2.50€. Seega on tellimuse hind kokku 51.50€.
  • Kättetoimetamine maksimaalselt 14 tööpäeva jooksul peale makse laekumist. Välismaale tellitud saadetise kättetoimetamine sõltub postiteenuse kiirusest.
  • Pakkumine kehtib, kuni kaupa jätkub.

NB! Soovi korral saad viimase Edasi paberajakirja (Sügis 2020) soetada ka jaevõrgust, samuti on kõiki numbreid võimalik lugeda ka e-ajakirjana.

SOOVID LUGEDA “EDASI EKSKLUSIIVI” ARTIKLEID (tasuline sisu veebis)? VORMISTA PÜSITELLIMUS SIIN.