Uus Edasi moodul: Lühhike öppetus, mille sees monned head rohhud täeda antakse*

Ajakiri Edasi on täiustanud veebiportaali sisselogimist ja tellimuse loomist. Uus moodul on eelmisest palju lihtsam ja selgem, uuendus on tehtud eesmärgiga pakkuda paremat kasutajakogemust ning täita Edasi missiooni ja arendada kvaliteetset eestikeelset ajakirjandust. Ühtegi püsiparooli me sisselogimisel (enam) ei küsi ja kõigi makseviiside puhul on sisselogimiseks üks sisenemispunkt. 

Mis on Edasi Ekslusiiv?

Kvaliteetse sisu loomine nõuab aega, pühendumist ja raha. Edasi Eksklusiiv (tähistab tasulisi artikleid veebis) ongi lugejate võimalus osaleda sellise sisu loomisel. Hakates Edasi Eksklusiivi tellijaks ja valides teha püsimakse (5€ / kuu), on lugejale kõik artiklid avatud. Artikleid on võimalik osta ka ühekaupa (2.99€).

Edasi Eksklusiiviga saad liituda siin: ava artikkel ja vali sobiv makseviis.

Kuidas ma saan tasulisi artikleid edaspidi lugeda?

OLEMASOLEV TELLIJA: järgmine kord tasulist artiklit lugema asudes vali „Olen juba tellija“. Sisesta meiliaadress või mobiiltelefoni number, millega kasutusõigus on loodud, seejärel saadetakse teile PIN kood (vastavalt email või SMS) ja peale koodi sisestamist saategi lugema asuda. Edaspidi on teile kogu ajakirja veebisisu avatud, uut sisse logimist tegema ei pea (v.a. välja logimisel). 

UUS TELLIJA: tee tasulise artikli all olevast moodulist valik Püsitellimus 5€/kuu (sel juhul on kõik artiklid avatud, kuni püsimakse on aktiivne) või Artikkel 2.99€ (sel juhul saad lugeda vaid seda konkreetset tasulist artiklit, see jääb alatiseks ostjale lahti). Tellimuse saab vormistada kaardimaksega või mobiiltelefoniga.

Peale tellimuse edukat vormistamist, kaob maksemoodul ja artiklid avanevad automaatselt, ilma täiendava sisselogimiseta ning tellimuse kinnituseks saadetakse e-posti aadressile kiri pealkirjaga „Täname, et sõlmisid Edasi Eksklusiivi püsitellimuse“.

Uus moodul peaks olema palju intuitiivsem ja lugejana ei pea te rohkem sisse logima, kui te just vahepeal välja ei logi. Kui seda teete või soovite logida sisse mõne muu oma seadme kaudu, siis tuleb teil lihtsalt end tuvastada vajutades “Olen juba tellija” ja sisestada kas email või telefoninumber, millega kasutusõigus loodi.

Ühtegi püsiparooli me sisselogimisel (enam) ei küsi ja kõigi makseviiside puhul on sisselogimiseks üks sisenemispunkt. Oleme sisse logimisest ja korduma kippuvatest küsimustest kirjutanud täpsemalt siin: kasutusjuhend ja tingimused Edasi tellimiseks

NB! Juhime tähelepanu, et emailiga sisse logides võib PIN koodi saabumine võtta isegi minuti. Telefoninumbriga tellimuse loonud kliendid saavad selle loetud sekunditega, aga selleks on lugemisõigus vaja luua mobiiliga.

Kui sisse logimisel tekib tõrkeid, siis palun kirjuta meile hello@edasi.org ja reageerime esimesel võimalusel.

Uuele tellijale: Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud ja kallutamata tekste. Meie ambitsioon on teha Eesti parimat ajakirja. Loe Edasi kohta lähemalt: mis on Edasi?

Kingitus püsitellijale

Meil on püsitellijatele ka kingitus. 

Tänutäheks, et oled otsustanud regulaarselt toetada Edasi missiooni ja püüdlusi kvaliteetse sisu loomisel, kingime Sulle meie paberajakirja esimese aastakäigu digitaalse koondnumbri “Proovisõit”, mis sisaldab valitud artikleid kõigist neljast numbrist. Info ajakirja alla laadimiseks saadame Sulle e-postiga koos püsitellimuse kinnitusega. 

Ühiskondlik mõõde: aitäh, et aitad kaasa Edasi püüdlustele kvaliteetse sisu loomisel

Tänapäeva inforikkas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan?

Täname, et kaalud Edasi püsitellijaks hakkamist. Mis kasu Sa lugejana saad?

  • Sul on väljaanne, mis hoolitseb selle eest, Sul oleks alati midagi põnevat, innustavat ja harivat lugeda. Koht, mis teeb lugemise lihtsaks ja nauditavaks ning kus on läbimõeldud sisu. Mis väärtustab Sind aruka inimesena ja sinu aega. Koht, mis hoiab Sind positiivse ja tegusana ning aitab Sind elus edasi.
  • Edasi püsitellimuse vormistamisel on ka tugev sotsiaalne mõõde, sest meie ajakirjal on potentsiaali mõjutada väga paljude inimeste elusid positiivselt ning muuta ümbritsevat keskkonda inimlikumaks ja toetavamaks. Edasi on kodanikualgatus ja sõltumatu suurtest meediamajadest.

* Pealkirja viide: Lühhike öppetus (Lühike õpetus) oli esimene eesti keeles ilmunud perioodiline väljaanne

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (261)