Töökuulutus. Edasi võtab tööle müügijuhi

Otsid tähendusrikast tööd? Siin on üks. Edasi soovib leida koostööd müügiprofessionaaliga, kes armastab oma tööd. Pakume võimalust rakendada oma annet ning aidata luua jätkusuutlikku ja elujõulist kvaliteetväljaannet, millest on Eestis puudu – Edasi.

Tänapäeva inforikkas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan?

Need küsimused muudavad maailma.

Väljakutse müügijuhile

Pakume müügiprofessionaalile unikaalset võimalust liituda väikese, aga tegusa Edasi meeskonnaga ning aidata kaasa sellele, et meid ümbritsev keskkond vastaks rohkem meie ootustele.

Sinu peamine töö ja väljakutse on reklaamimüük. Samuti on suuresti sinu ülesandeks turundus- ja leviküsimused: kasvatada Edasi tuntust ja leida ajakirja iseloomuga sobivaid levituskanaleid. Kolmandaks suunaks on produtsent-projektijuhi töö uute teenuste/toodete käivitamiseks.

Edasil on täna veebiajakiri ja paberajakiri (+ paberajakiri e-ajakirjana). Lisaks raamatuprojekt „Iga tekst on lugemist väärt“. Samuti on meil mitmeid muid plaane, mis pakuvad müügijuhile põnevat vaheldust.

Sobiv kandidaat võib tulla (reklaami)müügi valdkonnast, aga ei pruugi –  töökogemusega vähemalt sama kõrgelt hindame tulevase kolleegi isikuomadusi ja mõtteviisi: head suhtlemisoskust, nutikust, tahet õppida ja anda endast parim. Eeldame tavapäraseid arvutioskusi.

Edasi müügijuhina on sul võimalik väga otseselt mõjutada uue Eesti meediabrändi käekäiku ja näha oma töö tulemust. Sa ei ole suure organisatsiooni kitsa töölõigu mutrike, vaid sul on ruumi arenguks ja eneseteostuseks. See koht annab võimaluse, aga eeldab ka loovust ja algatusvõimet, enesedistsipliini, koostöövalmidust, iseseisvust.

Töötasu on läbirääkimiste küsimus.

Kandideerimiseks saada palun oma lühike töökäik ja 1 A4 pikkune motivatsioonikiri. Soovi korral tagame avalduse konfidentsiaalsuse. Avaldused palume saata hiljemalt 15. juuliks aadressil: janeck.uibo@edasi.org

Heade soovidega, Janeck Uibo, Edasi asutaja ja peatoimetaja

Mis on Edasi?

Edasi on ühiskondlik-kultuuriline üldhuvi ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Mõtteviis ja teekond. Laiemalt – elustiili bränd.

Edasi lugeja on oma peaga mõtlev inimene. Ajakirja iseloomustab puhas ja rahulik disain ning läbimõeldud sisu: arendavad teemad ja käsitlusviis, ettevõtlik ja eluterve hoiak ning usaldusväärsed kolumnistid ja kallutamata sisu.

Edasi on 3,5 aastat ilmunud veebis, ajakirjal on tänaseks ca 45+ tuhat unikaalset kasutajat kuus, alates aprillist 2019 ilmub ajakiri 4 korda aastas ka paberil. Edasi sisuloomet on tunnustatud “Selge sõnumi” konkursil kui üht oma kategooria parimat. Edasi kohta rohkem saad lugeda siit: mis on Edasi?

Mida sa ütleksid sõbrale, miks Edasit lugeda?

Edasi kaasautor Tõnu Õnnepalu Edasi paberajakirjast:

“Ajakiri tundus vägagi tuumakas. Arvan, et 4–5 korda rohkem sisu kui “tavalises eesti ajakirjas”. Väga suureks plussiks on autorite koosseis, on nii tuntud kirjutajaid kui üllatajaid. Jätab soliidse ja usaldusväärse, aga mitte igava mulje.”

Edasi lugeja ja toetaja, ettevõtja Viljar Arakas:

“Me elame maailmas, kus me kõik kannatame info ülekülluse all. Palju sellest infost on ka ebausaldusväärne. Antud ajas ja ruumis hindan järjest enam aeglast ajakirjandust, mis ei konkureeri klikkidele ega pretendeeri avaldamise kiirusele. Kui ingliskeelses maailmas on selleks Spectator, The Economist või The New Yorker, siis ajakiri Edasi on seda eestikeelset tühimikku täitmas.”