Marko Mäetamm: kaheksa nädalat uues maailmas. “Koroonapäevik”. 8. nädal

Marko Mäetamm.

Rubriik “Koroonapäevik” räägib 8 nädala jooksul ühe tavalise inimese pilgu läbi elust Eesti Vabariigis koroonaviiruse aegu.

18. mai

Kuulsin raadiost, et tänasest algas Eestis hädaolukord. Eriolukord lõppes eile ära, aga mingi olukord peab ju olema. On siis hädaolukord. Mingit otsest häda täna nagu tunda või näha polnud. Tallinn nägi välja nagu tavaliselt: bussid sõitsid, autod olid ummikus, poed rahvast täis. Käisin Haapsalus ka, see nägi samuti välja nagu tavaliselt. Vähemalt see osa, kus ma käisin. Päris kesklinna ei sattunud, sest Tallinna maantee viimane ots on remondis. Tallinna ja Haapsalu vaheline maantee paistis ka normis olevat. Isegi rebast nägin! Karu ei näinud. Aga raadiost sõidu ajal räägiti, et karusid on Eestis viimasel ajal rohkem kui tavaliselt.

Marko Mäetamm

Mäetamm Marko on kunstnik. Tema töödes leiab kommentaare nii ta isiklikule elule kõige intiimsemal tasandil kui ka teda puudutavatele-mõjutavatele sündmustele meid ümbritsevas ühiskonnas laiemalt. Marko kirjutab ja joonistab Edasile sellest, mis tundub tema arvates oluline ja mis võiks korda minna ka Edasi lugejatele. Loe artikleid (100)