Reijo Väljak: ajajuhtimise A ja O

Oleme kolinud kontoritest kodudesse. Töö käib igal pool – alustades köögist ja lõpetades magamistoaga. Tavarütm ja välja kujunenud tööharjumused on koduses keskkonnas paigast nihkunud ja see tekitab segadust. Alljärgnevalt 6 peamist ajajuhtimise nippi, millest juba ainuüksi ühe-kahe praktiseerimisel võiks olla tõhusat abi tulemuslikkusele ja rahulikule meeleolule.

Rakenda tööajal meediadieeti

Käesoleva aja suurimad ajaröövlid on kahtlemata sotsiaalmeedia ning uudiste tarbimine ning eriolukord on seda korralikult võimendanud. Ja see ei vii meid kuidagi edasi. See info röövib aega, on ebaoluline eesmärkide saavutamiseks ning on väljaspool meie mõjusfääri. Seega, tarbi meediat pärast tööaega, kui oled valinud selle oma vaba aja tegevuste hulka. Näiteks Facebook – alustad ühest artiklist ja lõpetad 25 minutit hiljem kuskil hoopis mujal, lugedes ei tea mida. Ei taha isegi kokku arvutada, palju nii aega päevas kulub.

Reijo Väljak

Reijo Väljak on ettevõtja, coach ja õpetaja. Ta teeb koostööd Noored Kooli programmiga ja õpetab enesejuhtimise kursust Pelgulinna Gümnaasiumis. Koostöös eri valdkondade ekspertidega aitab ta luua ja arendada isikubrändi. Reijo artiklid sisaldavad lühikesi ja praktilise sisuga nõuandeid enda elu paremaks juhtimiseks. Loe artikleid (18)