Cannes Lionsi parimad reklaamid: The Learning Corp. One Word

Olete tuttav selle pingutusega, kui vastus mingile küsimusele on no nii keele peal, et kohe-kohe hakkate ütlema, aga vat ei tule? Täitsa hulluks ajab!

Korrutame selle pingutuse miljoniga, siis võib-olla kujutame ette seda tööd ja vaeva, mis on sellesse telereklaami panustatud.

Nüüd korrutame selle töö ja vaeva omakorda triljoniga ja saame hädise murdosa tööst ja vaevast, millega seisab silmitsi inimene, kellest reklaam räägib – keegi, keda on tabanud ajukahjustus, mille tagajärjel ei suuda suu öelda sõna, mida mõistus teab.

Lihtsalt. Ei. Suuda.

Suurepärase animatsiooniga näidataksegi meile, kuidas otsitav sõna – baby – püüab läbi murda takistusest, mis ei lase tal üle huulte tulla, aga ka märgata vihjeid, mis aitavad edasi, nagu näiteks honey või sweetheart. Iga sõna on võitlus, millega klient, The Learning Corp, Constant Therapy nimelise teraapiaäpiga võidelda aitab.

Tahaks lõpetuseks veel midagi öelda, aga ei leia seda õiget sõna.

Kommentaari autor Madis Ots on loovagentuuri Salama kaasasutaja ja loovjuht.

Vaata lisaks reklaami selgitavale videole ka originaalklippi.

Klipp: ONE WORD
Klient: THE LEARNING CORP
Teostaja: AREA 23, AN FCB COMPANY NEW YORK

Auhinnad:
Cannes Lions 2019
Gold – Film – Cinema, TV and Digital Film Content – Product or Service Promotion
Bronze – Film Craft – Use of Music / Sound Design – Product or Service Promotion

Koostöös loovfestivali Cannes Lions Eesti ametliku esindajaga Northern Lights Group tutvustab Edasi üle nädala reedeti maailma kõige tuntuma ja hinnatuma reklaamikonkursi tähelepanuväärsemaid töid.