Uudis: Ajatu ja hariv sisu Sinu teenistuses – 24/7

Head Edasi tänased ja tulevased lugejad! Meil on hea meel teatada, et Edasi paberajakiri on nüüdsest saadaval ka e-ajakirjana. Alla laadimiseks on valmis kõik ilmunud ajakirjad.

E- ajakirja leiab suurematest e-raamatupoodidest, sh Rahva Raamatust, Apollost kui ka Elisa Raamatust. Ülevaate müügipunktidest leiad siit: E-raamatupoed ja Eesti Digiraamatute Keskus

Mille poolest erineb Edasi paberajakiri (ja e-ajakiri) veebiportaalist?

  • E-ajakirja plussid: mugav, igas maailma otsas lihtsalt kättesaadav (paari kliki kaugusel), varasemad numbrid on veebis alati olemas (paberajakirja trükitakse limiteeritud kogus).
  • Paberajakirja plussid: isiklikum suhe, kvaliteetne ajakiri diivanilaual toimib ka sisustuselemendina. Ajakiri on ajatu sisuga ja sobib lugemiseks ka aastate pärast, pakkudes ka silmailu. Edasi on kollektsioneerimise väärtusega ajakiri.
    • NB! Kõiki ilmunud numbreid on võimalik osta Edasi toimetusest, huvi korral saada kiri: hello@edasi.org. Paberajakirja saab välismaale tellida siit.
  • Veebiportaali plussid: iga päev uuenev sisu.

Kõkkuvõttes võiks öelda, et paberajakirja tugevus on tema terviklikkus – iga ajakiri on konkreetse alguse ja lõpuga ning kenasti kujundatud. Veebiportaal pakub aga igapäevast harivat lugemist.

NB! Kui soovid lugeda viimast paberajakirja, siis müügipunktide nimekirja leiad siit.