Fotolugu: romantika ei sure iial

Foto: Kristiina Tammik

Mango ja Carlos nautisid kaks nädalat enne esimeste ühiste kutsikate saamist teineteise seltskonda ning samavõrd ka kaamerasilma tähelepanu.

Paar nädalat hiljem on armunud paari romantilised jalutuskäigud raagus looduses asendunud väikeste Leica, Canoni, Sigma, Zeniti, Lumixi, Nikoni, Sony ja Fuji eest hoolitsemisega.

Nii see jalutuskäik kui ka kutsikate sünd jäi aega, kui olin parasjagu uue objektiivi otsingutel ning katsetasin enne “päris oma” leidmist mitmega. Seega, kui järjekordne testobjektiiv oli Fotoluksist kätte saadud, siis oli loomulikult ka suur soov seda erinevates tingimustes proovile panna. See foto on tehtud SIGMA 105mm 1.4F ART objektiiviga. Soovitan väga ka teistel objektiive mitte pimesi osta, sest iga objektiiv on erinev ning hea arvustus ei taga veel, et objektiiv just sinule sobib.

Minu jaoks on pildi teravus väga oluline ka keerulistes valgustingimustes, õnneks ei vedanud ka selle pildi tegemisel ei objektiiv ega modellid mind alt.

Kristiina Tammik on lemmikloomadele ning laste ja lemmikute pildistamisele pühendunud fotograaf Tallinnas. Vaata rohkem tema töid siit.