Darius Foroux: 3 viisi, kuidas otsustusvõimet suurendada

Foto: Shutterstock

Kui hea on sinu otsustusvõime? Kui käitud otsuse langetamise olukorras nagu enamik meist, siis oled ilmselt ärevil, kaalud võimalikke tulemusi-tagajärgi, lükkad kogu asja kõrvale, satud segadusse, tuled selle juurde tagasi, ja teed lõpuks otsuse viimasel hetkel.

Otsustusvõimetus on midagi, millega peaaegu kõik võivad suhestuda. Mäletan selgelt oma keskkooli esimest päeva. Õpetaja ütles meile rõõmsalt: “Teie elu on teie tehtud valikute tulemus”. Tol ajal ei kõnetanud see mõte mind ja mu kaasõpilasi üldse.

Darius Foroux

Darius Foroux on blogija, kes kirjutab enesejuhtimise teemal. Tema blogi fookus on küsimusel, kuidas elada kasulikku ja tähendusrikast elu. Oma lühikestes artiklites käsitleb ta 4 peamist teemat: kuidas kujundada harjumusi ja teha paremaid otsuseid ning kuidas olla oma tegevustes tulemuslikum ja luua rahalist jõukust, seejuures ohverdamata enda jaoks olulisi väärtusi. Tema populaarset blogi jälgib igas kuus pool miljonit inimest ja ta on kirjutanud parema enesejuhtimise teemal 6 raamatut. Edasi avaldab kokkuleppel autoriga valitud artikleid tema blogist. Loe artikleid (10)