Telli ja mängi! Edasi tellimiskampaania “Õpi mängima”

Meil on hea meel teatada, et Edasi alustab tellimiskampaaniaga “Õpi mängima”. Kampaania peaauhind on 3-päevane golfiõppe kursus (Green Card) ja aastane mänguõigus Jõelähtme golfiklubis. Lisaauhindadena loosime tellijate vahel välja kaks 3-päevast golfiõppe kursust (Green card). Telli Edasi ja sisusta oma aega kvaliteetselt – liigu ja ela tervelt!

Edasi pakub alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud ja kallutamata tekste. Meie ambitsioon on teha Eesti parimat ajakirja. Sellist, mille sisu ja väljanägemine pakuvad naudingut ning tahtmist seda alles hoida.

Tutvu väljaandega #3 ja osta soovi korral viimane number, kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Ühtlasi annaksid selle otsusega ajakirja arendamisele tublisti hoogu! Leiad Edasi ajakirja suurematest lehekioskitest ja kaupluste ajakirjandusletist.

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi ja õpi mängima!”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 27.01.2020 –  20.02.2020
  4. Kampaania pakkumine: Vormista ajakirja Edasi püsimakse ja osaled auhindade loosimises.
  5. Kampaania auhinnad:
    1. Peaauhind: 3-päevane golfiõppe kursus (Green Card)  ja aastane mänguõigus (mai 2020 – mai 2021) Jõelähtme golfiklubi (Estonian Golf & Country Club) Stone Course’il.
    2. Lisaauhinnad:
      1. 2 x 3-päevast golfiõppe kursust (Green Card) ja 30-päevane mänguõigus Stone Course’il.
      2. 3 Edasi meenekomplekti (T-särk, tass, kaelasall)
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Auhindade loosimine:
    1. Auhindade loosimisel lähevad arvesse tähtajaks vormistatud tellimused (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 20. veebruar k.a.).
    2. Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi veebilehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  8. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

Mida ütleksid oma sõbrale, kes pole Edasist midagi kuulnud, miks ta seda ajakirja lugeda võiks? 

  • “Sellepärast, et Edasi on kirjutatud oma peaga mõtlevate inimeste poolt oma peaga mõtlevatele inimestele.” /Kaijo Kuusing, Hawaii Expressi asutaja/
  • “Ajakiri tundus vägagi tuumakas. Arvan, et nii umbes neli-viis korda rohkem sisu kui “tavalises eesti ajakirjas”, mis see ka poleks. Üldmulje: väga suureks plussiks on autorite koosseis. Nii tuntud kirjutajaid kui üllatajaid. Jätab soliidse ja usaldusväärse, aga mitte igava mulje.” /Tõnu Õnnepalu, kirjanik/
  • “Mulle avaldab muljet selle väljaande võimekus tuua lugejateni just need teemad, mis eristuvad väga selgesti igapäevasest uudisteportaalides ja päevalehtedes ilmuvatest. Artiklid on väga erinevatest valdkondadest, kuid ometi on nad paeluvad kõigile, olenemata erialast ja huvidest.” /Kadi Kibbermann, Edasi 1. tellimiskampaania võitja/
  • “Mulle meeldib Edasi rahulik ja arutlev stiil, siin on lood, millel on nii sisu kui isikupära. Tegu on ka tegelikult tekstidega, mida tahad lõpuni lugeda, mitte vaid pikendatud pealkirjadega” /Lauri Peil, Edasi 2. tellimiskampaania võitja/

Vaata lähemalt: Estonian Golf & Country Club

Foto: EGCC