Mart Kase: ära vingu ja õpeta teisi, tee ise midagi ära

Foto: Mart Kase erakogu

Aasta on alanud soojalt. Lõppes ka soojalt ning kogu jaanuariks ennustatakse samuti erakordselt sooja talveilma. See tähendab jätkuvat pori, aga sellest tuleb üle olla ehk öelda iga päev endale, et vaata, kuidas päev juba pikemaks läheb. Ja ta läheb, iga päev on suts varem valge ning nelja ja viie vahel hämardub jupike pikemalt.

See on loomulikult uskumatu, kui kiiresti AAA-tüüpi patareid erinevates pealampides läbi lähevad. Tundub, et ei ole vahet, mis firma super-hüperpatareid ja milline pealamp, pealambid söövad patareisid nagu kiirtoitu. Aga veel saab kitsedele õunu korjata paari õunapuu alt. Ega neid enam muidugi palju võtta ei ole, aga on ju ka jaanuari algus, tuntud värske õuna kuu.

Mart Kase

Mart Kase elab Valgamaal Karula vallas Kaagjärve külas ning kasvatab oma talus kitsi. Mart on eelnevalt pealinnas töötanud nii teatris kui reklaamiagentuuris, nüüd lihtsalt vajas elu uut väljakutset. Mart kirjutab Edasile, kuidas paistab Eesti elu väljaspool Tallinnat. Mardi taluelust räägib blogi www.metsikelu.ee/blogi. Loe artikleid (150)