Reijo Väljak: 10 praktilist nippi, mis aitavad uusaastalubadust pidada

Mis oleks, kui teeks sel aastal teoks plaani, mida juba mitu aastat oled meeles mõlgutanud?

Mis oleks, kui teeks sel aastal teoks plaani, mida juba mitu aastat oled meeles mõlgutanud? Regulaarne trenniskäik, uue oskuse iseseisev õppimine, tervislikum toitumine, nutitelefonis olemise aja piiramine, raamatu lugemine, mediteerimine vms. Need on vaid mõned näited, mis väga paljusid meist puudutavad.

Coach’ina olen sellest lugenud ja kokku puutunud paljude inimeste ja nende harjumustega ning jagan selles artiklis tehnilisi nippe, mida eesmärkide seadmisel ei teata, mis jäetakse läbi mõtlemata või mida lihtsalt ei peeta oluliseks. Ometigi olen märganud, et just mõnest imepisikesest nüansist, täpsemalt selle puudumisest, sõltub ettevõtmise edukus. Sa ei taha ju, et sinu uusaastalubadus jääkski vaid kahekordseks jõusaali külastuseks 3 selfie’ga Instagramis?

Reijo Väljak

Reijo Väljak on ettevõtja, coach ja õpetaja. Ta teeb koostööd Noored Kooli programmiga ja õpetab enesejuhtimise kursust Pelgulinna Gümnaasiumis. Koostöös eri valdkondade ekspertidega aitab ta luua ja arendada isikubrändi. Reijo artiklid sisaldavad lühikesi ja praktilise sisuga nõuandeid enda elu paremaks juhtimiseks. Loe artikleid (18)