Meelis Kubits: lõppsõnatu. Ülestunnistus #53

Meelis Kubits Peterburi Kultuurifoorumil. Foto: erakogu

Üritustest ja kontserdist, isegi kui nad on pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale ja sisustatud ERSO ajaloolise turneega Gruusia ja Armeenia pealinnades, võib saada suursündmus rahvusvahelises plaanis, kui neile lisada kolmas linn, antud juhul Batumi ja nn veidi missioonirikkam vaade, kaasates veel üks, väga kaasamist vajav riik. Antud juhul siis Ukraina. Et ERSO ajalooline turnee sai punkti 2018. aasta 15. juunil Odessa Classics Batumi Weekend raames, tuleb esmalt selgitada miks ja kelle jaoks oli see väikefestival mõeldud. Sellest mõned lõigud allpool.

“Ülestunnistus” on Meelis Kubitsa iganädalaselt ilmuv artiklisari, mis kirjeldab tema mittetulunduslikku tegevust viimastel aastatel. Lisaks vahelepõiked aktuaalsetel teemadel. Artiklid on täismahus avatud Edasi Eksklusiivi tellijatele. Tere tulemast püsilugejaks!

Meelis Kubits

Meelis Kubits on Kultuuripartnerluse SA juhataja, varasemalt Eesti üks edukamaid suhtekorraldajaid. Viimasel kümnel aastal on ta investeerinud suure hulga ajast ja isiklikest vahendidest erinevatesse tegevustesse, mis mitte ainult ei mahu kultuuridiplomaatia mõiste alla, vaid on seda omal moel laiendanud. Loe artikleid (64)