Darius Foroux: kui suudad muuta oma meelt, suudad kõike

Kui oled suutnud kujundada endale harjumuse, hakkab see sinu eest tööle. Foto: Unsplash.com

Positiivse mõjuga harjumuste kujundamine on üks kõige efektiivsem enesearengu strateegia. Seetõttu keerlevadki paljud soovitused just selle ümber, kuidas muuta oma meelt ja harjumusi.

Ent harjumuste-eksperdid jätavad siin tähelepanuta ühe olulise negatiivse aspekti. Seda on tabavalt väljendanud 17. sajandist pärit inglise poeet John Dryden, kelle sulest pärinevad järgmised sõnad: “Kõigepealt loome endale harjumusi, seejärel loovad harjumused meid.”

Darius Foroux

Darius Foroux on blogija, kes kirjutab enesejuhtimise teemal. Tema blogi fookus on küsimusel, kuidas elada kasulikku ja tähendusrikast elu. Oma lühikestes artiklites käsitleb ta 4 peamist teemat: kuidas kujundada harjumusi ja teha paremaid otsuseid ning kuidas olla oma tegevustes tulemuslikum ja luua rahalist jõukust, seejuures ohverdamata enda jaoks olulisi väärtusi. Tema populaarset blogi jälgib igas kuus pool miljonit inimest ja ta on kirjutanud parema enesejuhtimise teemal 6 raamatut. Edasi avaldab kokkuleppel autoriga valitud artikleid tema blogist. Loe artikleid (10)