Meelis Kubits: turistivaba Odessa. Ülestunnistus #41

Ametiühingute maja Odessas 2014. aasta 2. mai põlengu järgselt. I Foto: Yuriy Kvach, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32918802

2. septembril tähistab Odessa linn oma 225. sünnipäeva. Suure peo eel toob Odessa meedia pea iga paari nädala tagant uudiseid uute, planeeritavate otselendude kohta. Kolmandat hooaega, kahtlusevari neljanda kohal, lendab meiegi Nordica. Pealt kümme tuhat eestimaalast on alates 2016. aasta suvest Odessat otselendude toel külastanud ja suurt nurinat ei ole kostnud. Inimesed on rahul. Odessas on rahu ja pidu. Aga mitte alati ei ole see nii olnud.

“Ülestunnistus” on Meelis Kubitsa iganädalaselt ilmuv artiklisari, mis kirjeldab tema mittetulunduslikku tegevust viimastel aastatel. Lisaks vahelepõiked aktuaalsetel teemadel. Artiklid on täismahus avatud Edasi Eksklusiivi tellijatele. Tere tulemast püsilugejaks!

Meelis Kubits

Meelis Kubits on Kultuuripartnerluse SA juhataja, varasemalt Eesti üks edukamaid suhtekorraldajaid. Viimasel kümnel aastal on ta investeerinud suure hulga ajast ja isiklikest vahendidest erinevatesse tegevustesse, mis mitte ainult ei mahu kultuuridiplomaatia mõiste alla, vaid on seda omal moel laiendanud. Loe artikleid (64)