Lauljatar Anett: ausus ja haavatavus annab julgust ja tugevust

Laulja Anett Kulbin: "Muusika mõttes andis Londonis õppimine konkurentsimastaabi taju, et minusuguseid lauljaid on maailmas miljon." | Foto: Tiina Õunmaa

Anett Kulbin liigub oma sooloteekonnal õiges suunas. Tema värskest helikimbust, “All Over Again” nime kandvast EPst, õhkub soojust ja mahedust täis segu soulist, R’n’B’st ning küpsetest popi kõladest, mis võngub võrdsetes sfäärides välismaiste kolleegidega nagu NAO või Jorja Smith.

Minu jaoks muljetavaldava tasemeni tõstab Aneti tema emotsionaalne ausus ning õnnestunud valik plaadi produtsentide osas (Carl Tuulik aka Joshua Stephenz, Andres Kõpper, Raul Ojamaa, Muudu ja Gevin Niglas), mille tulemusena on sündinud võimas sünergia. Kui Anetiga ühel juuli lõunal kohtume, kiirgab lauljast endast sama mahedust ning soojust, mis tema muusikastki.

Johanna Maria Mängel

Johanna Maria Mängel on vabakutseline muusikaajakirjanik ja sotsiaalteaduse magister, keda paeluvad eelkõige eri kultuurinähtuste allikad, allhoovused ja mõjud ning muusika äärealad. Loe artikleid (63)