Telli Edasi paberajakiri ja võida aasta ülikoolis!

Meil on hea meel teatada, et Edasi alustab sügisel regulaarset ilmumist ka paberil. Esialgu ilmub aastas 4 numbrit: septembris (sügis), detsembris (talv), märtsis (kevad) ja juunis (suvi). Kutsumegi käesoleva kampaaniapakkumisega kõiki olemasolevaid ja uusi lugejaid tellima Edasi endale koju või kontorisse. Kampaania peaauhind on aastane programm vabalt valitud erialal Tallinna Ülikooli Avatud akadeemias. Telli Edasi ja sisusta oma aega kvaliteetselt!

Edasi pakub alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud ja kallutamata tekste. Meie ambitsioon on teha Eesti parimat ajakirja. Sellist, mille sisu ja väljanägemine pakuvad naudingut ning tahtmist seda alles hoida. Esimene number on juba saadaval, otsi meid lehekioskitest ja kaupluste ajakirjandusletist. Tutvu ja kui nähtu/kogetu meeldib, siis kutsume Sind ajakirja tellima. Ühtlasi annaksid selle otsusega ajakirja arendamisele tublisti hoogu! Lugemiseni.

Tellimiskampaania osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi ja võida aasta ülikoolis”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi „EDASI“), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 10.07.2019 – 20.08.2019
  4. Kampaania pakkumine: Telli aastaks (4 numbrit) Edasi paberajakiri ja võid võita aastase õppe ülikoolis.
  5. Kampaania auhinnad (kehtib erakliendile):
    1. Peaauhind: Aastane õpe Tallinna Ülikooli Avatud akadeemia programmis.
    2. Lisaauhinnad:
      1. Kaelasall: Kõik aastatellijad (4 numbrit kokku 39.60€) saavad esimese numbriga kingituseks Edasi kaelasalli.
      2. Eesti disainkäekell: Kõik püsilugejad, kes on liitunud enne kampaania algust (10.07) Edasi uudiskirjaga ja vormistavad paberjakirja aastatellimuse (4 numbrit kokku 39.60€), osalevad lisaks veel ka Eesti disainkäekella loosimises.
  6. Kampaanias osalemiseks vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
  7. Auhindade loosimises osalemise ja kasutamise tingimused:
    1. Auhindade loosimisel lähevad arvesse tähtajaks tasutud aastatellimused (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev so 20. august k.a.).
    2. Peaauhinna võitja saab vabalt valida ühe õppekava Avatud akadeemia pakutavas “Aasta ülikoolis” programmis, rohkem infot siin: Programm Aasta ülikoolis.
    3. Peaauhinna kasutamiseks tuleb otsus valitava eriala osas langetada ja avaldus Tallinna Ülikoolile esitada hiljemalt 2. septembriks 2019.
  8. Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi veebilehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  9. Ärikliendi pakkumine: vormistades 3 aastatellimust (3 x 4 numbrit) on kolme aastatellimuse hind kokku on 99.90€ (ühe aastatellimuse hind sel juhul 33.30€). Tellides 1 ajakirja aastaks (4 numbrit) on hind 39.60€. Link tellimiskeskusesse – Äriklient
  10. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda:  hello@edasi.org

Kellele on programm Aasta ülikoolis mõeldud?

“Aasta ülikoolis programm on loodud Sulle, kui tahad end täiendada, otsid sisukat ja tõsiseltvõetavat alternatiivi koolitusturul pakutavale ning soovid teha oma elus muutust paremuse poole.” /Tallinna Ülikool/

Mida ütleksid oma sõbrale, kes pole Edasist midagi kuulnud, miks ta seda ajakirja lugeda võiks? 

“Sellepärast, et Edasi on kirjutatud oma peaga mõtlevate inimeste poolt oma peaga mõtlevatele inimestele.” /Kaijo Kuusing, Hawaii Expressi asutaja/