Kaidi Laur: kuidas ära tunda tõelist armastust?

Hommik

Sattusin nägema kultusseriaali “Sex and the City”. Olgugi, et aeg on edasi läinud, siis teemad ja naljad olid ikka kohased. Mis selles armastuses ja seksis siis muutuda saabki? Peategelane Carry mõtiskles sõbranna väite üle, et elu jooksul kohtume ainult kahe True Love’ga ja kui sa need mööda lased, siis ongi kaputt. No, mis asi see True Love siis on? On see Suur Armastus? See Õige Armastus? Ja, mida Tõeline Armastus üldse tähendab? Kuidas seda ära tunda või vahet teha?

Maast madalast hakatakse kodeerima, et on olemas üks printsess ja prints. Enamjaolt muinasjuttudes printsessid ootavad, millal printsid on valmis neile järele tulema ning päästma tohutust üksindusest või raskest elust. Sellele järgnevad hilisemas vanuses (kultus)seriaalid, raamatud või romantikast nõretavad filmid. Õige Suure Armastuse otsimine on tore pakk uskumustest, ideaalidest, hoiakutest ning ootustest, mille Lääne ühiskond on kenasti ära pakendanud ja kõigile tasuta välja jaganud. Kuid unustame ära, et muinasjutud ja filmid lõppevad peamiselt, nibin-nabin, peale esimest romantilist suudlust.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)