Podcast “Hakkame tegutsema!Liisi Tarvo: toitlustamine ei ole kaneelirullide küpsetamine

Podcasti “Hakkame tegutsema” saatekülaliseks on Liisi Tarvo, keda on lapsest saadiks köitnud toitumise, tervisliku elustiili ning loomingulisega seotud teemad. Juba 11-aastaselt oli Liisil oma tulevase toidukoha menüü valmis, 16-aastasena ühendati jõud isaga ning 2015. aastal avati Eesti esimene vrapikohvik ning tänaseks on Wrap’n’Rolli kohvikuid juba kolm. Liisi lugu on tõestuseks sellele, et sihikindlus ja kirg oma tegemiste vastu viivad sihile olenemata vanusest.

Saates tuleb juttu Wrap’n’Rolli kiirtoidukohviku tekkeloost ja väljakutsetest kohviku rajamisel ning saadud õppetundidest, mida toitlustusvaldkond endast üldse kujutab, kuidas leida meeskonda õigeid inimesi ja hoida tiimi õnnelikuna, kuidas elus suurte ootamatuste ja muutustega hakkama saada ning kuidas siia puutub mentaalne tervis.

Mõtteid vestlusest

  • Toitlustamine ei ole kaneelirullide küpsetamine. Kaneelirullide küpsetamine on selle kõige väiksem osa. Number üks on inimeste juhtimine. Kui tiim on õnnelik, kiirgab see ka väljapoole!
  • Inimese energia ei ole lõputu. Raha ei kao kunagi maailmast ära. Tervis ja aeg kaob küll.
  • Ole tänulik kõige eest, mis on sulle antud!

“Hakkame tegutsema!” on podcast, mille eesmärk on ettevõtlike saatekülaliste kaudu inspireerida teisi inimesi ja näidata, et mitte miski ei ole võimatu. Podcast keskendub valdavalt väikeettevõtjatele, kes jagavad oma lugu: kuidas nende teekond alguse sai, mis neid innustas ja mida on see nende elus muutnud. Saatejuht on noor ettevõtja Indrek Põldvee.